Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor 2: "Θύελλα" αντιδράσεων στο Twitter

Τι συνέβη;

The Bachelor 2:
Από Ίρις Βίλα

Μετά από το "καυτό" φιλί που έδωσε με την Άννα, ο Αλέξης φαίνεται πως ξετρελάθηκε όσο τίποτα άλλο. Έτσι, ο ίδιος αποφάσισε πως στο ατομικό ραντεβού η κοπέλα που πρέπει να έρθει μαζί του είναι η Άννα.

Τα κορίτσια ήταν άκρως απογοητευμένα με την απόφασή του γι αυτό και η Ιζαμπέλα μαζί με την Γιώτα προσπαθούν να καταστρώσουν το δικό τους "σχέδιο" παρά τις αντιπαραθέσεις που είχαν παλιότερα. Πλέον, ο στόχος τους είναι κοινός.

Μέσα σε όλα ο Αλέξης Παππάς μαζί με την Άννα πήγαν μέχρι την Κόρινθο όπου είχαν την δυνατότητα να κάνουν bungee jumping. Μπορεί η ίδια να τον εμψύχωσε αρκετά αλλά όταν έφτασε η ώρα της δεν ήταν σίγουρη εαν θέλει όντως να το κάνει.

Έτσι, οι χρήστες του Twitter οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να σχολιάσουν ό,τι συμβαίνει αντέδρασαν αρκετά άσχημα μιας και θεώρησαν πως ο Αλέξης την πίεσε ενώ μπορεί να μην ήθελε να το κάνει.

Δείτε παρακάτω το ραντεβού αλλά και τα σχόλια στο Twitter

«Θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Αλέξης Παππάς το πρωί της Δευτέρας (13/9). Ο Έλληνας Bachelor μέσα σε όλα αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να βρει τον έρωτα της ζωής του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν αλλά και στο συμβάν με την λιποθυμία μιας από αυτές στην «τελετή των ρόδων».

«Η Βαλέρια είναι εξαιρετική κοπέλα, έκανε την προσπάθειά της αλλά δεν είχαμε κοινούς δρόμους. Αυτό που είπε για το σύμπαν δεν το περίμενα. Η τελετή είναι μια έντονη συναισθηματικά στιγμή και όλα τα κορίτσια τη βιώνουν με τον δικό τους τρόπο.

Ένιωσα ότι δεν ένιωθε καλά η κοπέλα και έτρεξα πάνω της. Ακόμα και μετά τις κάμερες ενδιαφέρομαι πραγματικά για τα κορίτισια. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω, θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor 2: Σύμμαχοι πλέον Ιζαμπέλα και Γιώτα για τα μάτια του Αλέξη Παππά

The Bachelor 2: Αλέξης Παππάς για Ιζαμπέλα - «Είναι μια ευαίσθητη γυναίκα»

Share