Elif: Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη - «Αυτή είναι η πραγματική κυρία Κιγμέτ»

Οι σημερινές 19/11 εξελίξεις της σειράς του STAR

Η Χουμεϊρά μετά τα όσα της έκανε ο πρώην σύζυγό της, αφού την έφτασε σε σημείο να πεθάνει, είναι καχύποπτη με την θεία της. Δεν διστάζει μάλιστα στο σημερινό επεισόδιο στην Elif, να της δείξει πως δεν την εμπιστεύεται.

Οι 19/11 εξελίξεις στην Elif

Η Χουμεϊρά δεν εμπιστεύεται την Κιγιμέτ και προσέχει τις κινήσεις της. Η Χουμεϊρά συναντάει κρυφά τον Μαχίρ και του εκμυστηρεύεται τους προβληματισμούς της σχετικά με τη θεία της. Ο Μαχίρ τη συμβουλεύει να προσπαθήσει να κερδίσει τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη της.

Expand player

Η Μελέκ αναζητά καινούριο σπίτι για να μετακομίσουν, μετά τις ψεύτικες κατηγορίες της Νεσρίν ότι έχει ερωτική σχέση με τον Σεντάτ. Η επίμονη παρουσία του Σεντάτ στη ζωή της τρομάζει τη Μελέκ, που δεν ξέρει πια τι να κάνει για να τον αποφύγει. Η Λεμάν μαθαίνει πως ο Σαφάκ της κρατάει κάποιο μεγάλο μυστικό και ανησυχεί.

Η Παρλά επισκέπτεται τον Κερέμ στο γραφείο μια δύσκολη μέρα, που περιμένουν μια διάσημη σχεδιάστρια για να επιλέξει το καλύτερο σχέδιο. Ο Ακίν και η Μπιρτσέ είναι ανταγωνιστές σε αυτό τον διαγωνισμό. Ο Ακίν είναι σίγουρος για τη νίκη του και προσπαθεί να ρίξει το ηθικό της Μπιρτσέ, η οποία όμως έχει στο πλευρό της την Ασλί.

Νύχτα τρόμου για Μελέκ, Ασλί και Ελίφ

H Μελέκ, η Ασλί και η Ελίφ επιστρέφουν σπίτι τους και βλέπουν στο σαλόνι τους να κάθεται ο Σεντάτ. Εκείνος ισχυρίζεται πως αναγκάστηκε να μπει στο σπίτι καθώς Οι γείτονες τον ενημέρωσαν πως υπήρξε διαρροή φυσικού αερίου. Την ίδια ώρα, ο Σαφάκ επιστρέφει από το σχολείο μαζί με τον Εμιρχάν και ο μικρός καταλαβαίνει Πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσα στον δάσκαλό του και τη μητέρα του, αφού ο Σαφάκ αποφεύγει να της απευθύνει τον λόγο. Η Ζουλιντέ είναι αποφασισμένη να μιλήσει με τον Σαφάκ και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ομως, η Αλέβ που τους βλέπει μαζί και ακούει για το ραντεβού τους, σπεύδει να ενημερώσει τον Τουφάν. Ο αδίστακτος άντρας για ακόμα μια φορά απειλεί τη Ζουλιντέ και όταν εκείνη τελικά βρίσκεται με τον Σαφάκ, πάλι δεν τολμάει να πει κουβέντα από τον φόβο της. «Φαντάζομαι δεν με φώναξες να έρθω για να μη μου πεις κουβέντα και δεν μου εξηγήσεις την αλήθεια», λέει Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ πάει να πει: «Πρέπει να σου εξηγήσω κάποια πράγματα…», αμέσως όμως σταματάει και σκέφτεται τις απειλές του πρώην άντρα της.

Τότε ο Σαφάκ φεύγει θυμωμένος λέγοντας: «Μετάνιωσα που ήρθα εδώ». Την ίδια ώρα στην έπαυλη, ο Λεβέντ συνεχίζει να εκπλήσσει τη ΧουμεΠρά με τις δραστηριότητές του, όταν εκείνος της λέει πως θα πάρει μέρος σ’ έναν ποδηλατικό αγώνα και πως θα κάνει προπόνηση και προτείνει να πάρει κι εκείνη μέρος: «Ελα κι εσύ μαζί μου! θα περάσεις πολύ όμορφα! Είναι ευχάριστη εμπειρία». Εκείνη πείθεται τελικά και αυτή η διαδικασία τούς φέρνει συναισθηματικά κοντά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Βουβός πόνος για τη Ματσιντέ - Το τηλεφώνημα που θα την κάνει να "λυγίσει"

Elif: Η Ζουλιντέ απειλείται ξανά - «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο Τουφάν»