The Voice Highlights (21/11): Η Ινδή παίκτρια και ο διαγωνιζόμενος που συγκίνησε τον Αργυρό

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Voice, που σε λίγο καιρό φτάνει στο τέλος του, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/11) και εμείς όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα (22/11) σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την Ινδή παίκτρια που εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, στον διαγωνιζόμενο που κατάφερε να συγκινήσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Τι είδαμε χθες (21/11) στο The Voice

Expand player

H Ινδή παίκτρια που ξετρέλανε την επιτροπή

Η Nadi Raj βρίσκεται στην ομάδα του Σάκη Ρουβά και έτσι ο αγαπημένος τραγουδιστής της ανέθεσε να πει το κομμάτι "Καρδιά μου Καημένη". Το αποτέλεσμα ήταν απλά εντυπωσιακό και έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Ο τραγουδιστής που συγκίνησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Στο χθεσινό (21/11) επεισόδιο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κλήθηκε να διαλέξει στη φάση των knock outs, ανάμεσα στον Γιώργο Βέρο και την Ελένη Σκαμνιώτη. Η ερμηνεία του πρώτου συγκίνησε τον coach και έτσι τον επέλεξε για την επόμενη φάση.

«Ξέρουμε και ακούγεται αυτό, ότι ο Γιώργος είναι ένας φανταστικός τραγουδιστής, με μία τρομερή τεχνική και θα συνεχίσω μαζί του», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βάλια Χατζηθεοδώρου για Λάουρα Νάργες: «Στο The Voice δεν πήρα τη θέση από κανέναν»

Σε έκπτωση τα συγκλονιστικά μαύρα μποτάκια που φόρεσε στο The Voice η Έλενα Παπαρίζου