The Bachelor 2: Στα "μαχαίρια" η Αντζελίνα με την Μαρία για τα μάτια του Αλέξη

Η άφιξη της Αντζελίνας στη βίλα έφερε τα πάνω κάτω

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη βίλα του The Bachelor 2 όπως βλέπουμε στο αποψινό επεισόδιο. Μετά από το ομαδικό ραντεβού του Αλέξη Παππά με την Γιώτα και την Άννα, ο bachelor αποφάσισε να πάρει και πάλι την Γιώτα σε ένα ακόμη ραντεβού.

Βέβαια, οι εξελίξεις δεν ήταν και τόσο ευχάριστες καθώς η ίδια σοκαρίστηκε μόλις είδε μια καινούργια άφιξη. Έτσι λοιπόν, μόλις επέστρεψε στην βίλα και ανακοίνωσε στα υπόλοιπα κορίτσια το τι συμβαίνει δεν δίστασαν να αποκαλύψουν πως είναι έξω φρενών.

Expand player

Ωστόσο, η άφιξη της Αντζελίνας έγινε για συγκεκριμένο λόγο προκειμένου ο Αλέξης Παππάς να καταλάβει τα πραγματικά αισθήματα των κοριτσιών. Έτσι, σε αντιπαράθεση ήρθε η Μαρία με την Αντζελίνα μόλις έπεσε στο τραπέζι η συζήτηση για τα... συναισθήματα που έχει για εκείνον.

Η αντιπαράθεση Μαρίας και Αντζελίνας στο The Bachelor 2

Η φάρσα του Αλέξη Παππά έκανε την Μαρία να "χάσει" το χρώμα της

Οι ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 δεν άργησαν να έρθουν από τα πρώτα κιόλας λεπτά καθώς οι σχέσεις των κοριτσιών έχουν περάσει από 40 κύματα στη βίλα μιας και ο ανταγωνισμός ανάμεσά τους "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο φτάνοντας στην τελική ευθεία.

Ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς αφού κάλεσε την Μαρία σε ένα ατομικό ραντεβού, είχε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για εκείνη διότι η ίδια είχε αποκαλύψει παλιότερα πως ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη θα έπρεπε να έχει χιούμορ.

Έτσι, ο Bachelor αποφάσισε να της κάνει μια φάρσα μέσε σε γκαλερί προκειμένου να δει την αντίδρασή της. Βέβαια, τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως είχε φανταστεί αφού η ίδια μόλις συνειδητοποίηση τι είχε συμβεί δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μόλις είδε το σπασμένο έργο τέχνης αξίας 1 εκατομυρίου ευρώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θετική στον κορωνοϊό παίκτρια του The Bachelor - «Δεν κατάφερα να κοιμηθώ από τους εμετούς»

Ήταν να είναι ο επόμενος εργένης του The Bachelor 2 αλλά μπαίνει στο Survivor 5