Θετική στον κορωνοϊό παίκτρια του The Bachelor - «Δεν κατάφερα να κοιμηθώ από τους εμετούς»

Όλες οι εξελίξεις με την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό παίκτρια του The Bachelor - «Δεν κατάφερα να κοιμηθώ από τους εμετούς»

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε παίκτρια που γνωρίσαμε στο The Bachelor και την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, αποκάλυψε πως τελικά δεν είναι ασυμπτωματική όπως νόμιζε, αφού από πόνους και εμετούς δεν κατάφερε να κοιμηθεί.

Αυτή η παίκτρια του The Bachelor έχει κορωνοϊό

Ο λόγος για τη Άννυ Βασίλα η οποία έγινε περισσότερο γνωστή όταν αποχώρησε από το παιχνίδι και αποκάλυψε πως έχει πάει με γυναίκα. Η κοπέλα λοιπόν, μετά από τεστ βγήκε πως νοσεί.

«Είμαι άυπνη και από τα κλάματα πάρα πολύ χάλια. Δεν είμαι τελικά ασυμπτωματική όπως νόμιζα χθες. Όλο το βράδυ δεν κατάφερα να κοιμηθώ από τους εμετούς. Κόντεψα να βγάλω τη χολή μου. Ευτυχώς πυρετό δεν ανέβασα, μόνο κάτι δέκατα έκανα. Μην κολλήσει κανείς παιδιά» είπε στο προφίλ της στο Instagram.

Ποια είναι η Άννυ Βασίλα

Βγαίνοντας από το The Bachelor, η Άννυ έκανε ένα νέο βήμα, άλλαξε τα μαλλιά της και έδειξε να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Άννυ Βασίλα Alpha

O λογαριασμός της στο Instagram έχει περίπου 10.000 followers και κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη, αφού πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Η ίδια δηλώνει ηθοποιός ενώ μετά την αποχώρησή της είχε ήδη προβλέψει πως η μεγάλη νικήτρια του The Bachelor θα είναι η Νικολέττα Τσομπανίδου, κάτι που είδαμε να συμβαίνει και στην πραγματικότητα.

Άννυ Βασίλα instagram

Μιλώντας για την εμπειρία της στο ριάλιτι, στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, είπε: «Θα έμπαινα πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Ήμουν λίγο μαγκωμένη. Εννοείται πως θα το παρακολουθώ. Αν δε το ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις πως είναι ακριβώς. Είχα την περιέργεια και σαν εμπειρία ήθελα να το ζήσω όλο αυτό. Σε καμία κοπέλα νομίζω δεν αρέσει αυτός ο τρόπος διεκδίκησης. Απλά μπήκαμε να δοκιμάσουμε και λίγο τις αντοχές μας», είπε μεταξύ άλλων.

The Bachelor Άννυ

H Άννυ είναι 23 ετών και στο Τhe Bachelor δήλωσε συμμετοχή γιατί έχει την κρυφή ελπίδα να βρει τον αληθινό έρωτα, τον ένα και μοναδικό σύντροφο στη ζωή της. Την ιντριγκάρει ο ανταγωνισμός και ως παθιασμένη Δίδυμος είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον Bachelor από τις άλλες γυναίκες , καθώς θεωρεί ότι διαθέτει… «όλο το πακέτο».

Άννυ Βασιλάκος