Χαιρέτα μου τον πλάτανο 9/12: Η Αλίκη κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κανέλλο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, στην οποία έχουν έρθει τα πάνω κάτω μετά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Κατερίνα προσπαθεί να καταλάβει για ποιον λόγο η Καρμέλα παρουσιάζεται ως «αγία» στα αρχεία της αστυνομίας και ο Τζώρτζης μάλλον μπορεί να της φανεί χρήσιμος.

Οι σημερινές 9/12 εξελίξεις της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Επεισόδιο 59

Expand player

Ο Θοδωρής κυνηγάει την παπαδιά και τρώει τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη, την ώρα που η Κατερίνα προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει έναν τρόπο να μάθει περισσότερα για τη Μαφία της τρούφας. Ο Παναγής τη βοηθάει να κλέψει τον φάκελο του Βαλεντίνο κι εκείνη βάζει μπροστά ένα παράτολμο σχέδιο.

Ο Σάββας είναι αποφασισμένος να παντρέψει την Αλίκη ο κόσμος να… χαλάσει και ο Ηλίας, για πρώτη φορά, συμφωνεί με τον κλεφταπόγονο! Η Καλλιόπη θέλει να μιλήσει στον Κανέλλο, για να τον πείσει να κάνει -έστω- έναν λευκό γάμο για το καλό του χωριού, κι εκείνος καταλήγει πιο μπερδεμένος από ποτέ.

Η Αλίκη τα παίζει όλα για όλα και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κανέλλο. Θα καταφέρει να τον πείσει να πάρει τη μεγάλη απόφαση;

Τι θα δούμε αύριο 10/12

Επεισόδιο 60

Το σχέδιο της Κατερίνας, αντί να την ξεμπερδέψει, την μπερδεύει ακόμα περισσότερο, αφού ανακαλύπτει πως η Καρμέλα ξέρει… ελληνικά! Η Αλίκη πετάει στον έβδομο ουρανό, που επιτέλους θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, όχι όμως και η Χρύσα, που κοντεύει να πρασινίσει από τη ζήλια της. Η κόντρα του Ηλία με τον Παναγή καλά κρατεί, αλλά ο Ηλίας είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να χαλάσει τη σχέση του με τη Φιλιώ και της ετοιμάζει ρομαντικό ραντεβού στο μπακάλικο. Ο Τζίμης μπορεί να είναι άτυχος με την Κική, η τύχη όμως θα του χαμογελάσει στο σπίτι του Σάββα, αφού θα ανακαλύψει πως η σκούφια των Αργυρών κρατάει από… την Ιταλία!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαιρέτα μου τον πλάτανο 7/12: Η αποκάλυψη της Κατερίνας στον Παναγή θα τους φέρει πιο κοντά

Χαιρέτα μου τον πλάτανο 6/12: Το γεύμα της Φιλιώς θα πάει στράφι μετά από τον τσακωμό του Ηλία με τον Παναγιώτη