Μία μέρα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου - Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για τον αντικαταστάτη του

Έχουμε το όνομα!

NDP

Την Πέμπτη 11/5 έγινε γνωστό, με μία ξαφνική ανακοίνωση, πως ο Γιάννης Λάτσιος αποχωρεί οριστικά από το κανάλι του OPEN και πως η συνεργασία αυτή έλαβε τέλος. Την Παρασκευή 12/5, ωστόσο, ο συγκεκριμένος σταθμός προχώρησε σε μία άλλη ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας ποιος είναι ο αντικαταστάτης του.

Το ρόλο του Μη Εκτελεστικού προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, λοιπόν, τον αναλαμβάνει ένας άλλος άντρας και στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο ίδιος έχει στόχο να βοηθήσει τους καναλάρχες να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για το OPEN.

Expand player

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Λάτσιου στο OPEN

«Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει ότι ο κος Artur Davidian αναλαμβάνει ως Μη Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του καναλιού. O κος Davidian θα συνεργαστεί στενά με όλες τις Διευθύνσεις και τα στελέχη του σταθμού για την επίτευξη των νέων στρατηγικών στόχων του OPEN», επισημαίνει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Μαριόν Μιχελιδάκη για αποχώρηση Λάτσιου από το OPEN: «Υπάρχει μια ανησυχία γιατί...»

Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης

Ο Γιάννης Λάτσιος δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια δήλωση, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής 12/5 το συγκεκριμένο "τέλος" σχολιάστηκε στην εκπομπή Happy Day.

Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου, μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι ένα γεγονός που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς και έσκασε πράγματι από το πουθενά, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη απορία σε όλους.

Αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι από τον στενό πυρήνα συνεργατών της ιδιοκτησίας, ένας άνθρωπος που βρίσκεται τόσα χρόνια δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη και γενικός διευθυντής και θα έχει συνεργασίες με όλες τις διευθυνήσεις.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Λάτσιος φέρεται να ήταν με τα χέρια δεμένα, αφού το μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί ήταν μικρό. Επίσης, ένα μεγάλο ερωτηματικό γεννάται για τις εκπομπές της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη που όπως φαίνεται έχουν «κλείσει» για την επόμενη σεζόν σε ραντεβού που έγιναν με τον Γιάννη Λάτσιο. Μετά τις εκλογές, όπως όλα δείχνουν, θα ληφθούν σοβαρές αποφάσεις που θα φανεί πώς θα επηρεάσουν το κανάλι και το μέλλον του.

Τέλος, η Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε πως γενικότερα επικρατεί στο OPEN αυτό το διάστημα μεγάλη αγωνία και σύγχυση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Παντρεύτηκε τον Λάτσιο, χώρισε, έγκυος και πάλι, δημιούργησε έναν μύθο...» - Γνωστός παρουσιαστής σχολιάζει την καριέρα της Μενεγάκη

12 χρόνια μετά το διαζύγιο τους: H αλήθεια για τη σχέση του Γιάννη Λάτσιου με τη Ελένη Μενεγάκη και τα παιδιά τους