Survivor 4: Πλάνταξαν στο κλάμα οι Μπλε με το έπαθλο επικοινωνίας

Πολύ βαρύ το κλίμα

Πλάνταξαν στο κλάμα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 οι παίκτες των Μπλε με το έπαθλο επικοινωνίας, καθώς έλαβαν μηνύματα από την οικογένεια τους.

Μετά την νίκη της ομάδας τους με σκορ 10-6 έναντι των Κόκκινων, οι παίκτες έκατσαν στον καναπέ της παραλίας, έφαγαν τα φρούτα τους και έπειτα διάβασαν τα μηνύματα των αγαπημένων τους συγγενικών προσώπων.

Expand player

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι παίκτες ξέσπασαν σε δάκρυα και λυγμούς μόλις είδαν ποιοι τους έστειλαν τα δικά τους υποστηρικτικά μηνύματα.

Φυσικά οι κοπέλες της παρέας ήταν πολύ πιο ευαίσθητες και δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν ούτε δευτερόλεπτο τα δάκρυα τους, ενώ παράλληλα ο Πάνος Καλίδης μόλις είδε τα παιδιά του, προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα λυγμών.

Survivor 4 spoiler: Απειλεί με αποχώρηση όλη η Μπλε ομάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στην παραγωγή του Survivor 4, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τις δύο σερί νίκες της κόκκινης ομάδας. H μεγάλη αδικία της παραγωγής προς την μπλε ομάδα έχει εξοργίσει αρκετούς, μεταξύ των οποίων και τους παίκτες.

Είναι χαρακτηριστικό πως όσες κινήσεις έχουν γίνει με νέους παίκτες, όχι απλά έχουν ενισχύσει την κόκκινη ομάδα, αλλά έχουν αποδυναμώσει και την μπλε!

Συγκεκριμένα, η παραγωγή πρόσθεσε στους «Μπλε» δύο παίκτες αδύναμους αγωνιστικά, ενώ στους «Κόκκινους» τρεις... άπιαστους! Πρόκειται για μια καταφανέστατη αδικία προς τους «Mπλε», οι οποίοι μάλιστα χθες ξέσπασαν κατά της παραγωγής!

Δείτε στο Athensmagazine.gr τι συνέβη στον Άγιο Δομίνικο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 spoiler 3/2: Το «Ευτυχείτε« αποκάλυψε πως δεν ισχύει η αποχώρηση της Μαριπόζας

Survivor 4 - ψηφοφορία: Ποια θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι; Χοψονίδου, Ελευθερίου ή μήπως Κρεμλίδου;