Survivor - Βασίλης Σίμος: «Είχα ράψει δολάρια στο μπουφάν και τα έδινα στον οδηγό για να μας φέρει σοκολάτα»

Όλα όσα είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι για την συμμετοχή του

Ο Βασίλης Σίμος, το πρωί της Πέμπτης, μίλησε στην κάμερα του «Pop Up» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο «Survivor».

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση με παίκτρια του «The Bachelor» αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που έχει δεχτεί λόγω της δουλειάς του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο πώς έβρισκε κρυφά και παράνομα φαγητό στο παιχνίδι.

Expand player

Ο Βασίλης είπε αρχικά: «Είχα ακούσει από κάποιους δημοσιογράφους “τι δουλειά έχει να πάει να κάνει τηλεόραση ο ψαράς” και “τι δουλειά έχει να κάνει ραδιόφωνο ο ψαράς”. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ήξεραν ότι έχω τελειώσει δημοσιογραφία, ότι έχω ασχοληθεί με τον χώρο και ό,τι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει μόνος μου.

Τώρα, δεν ξέρω τον λόγο. Ίσως μάλλον δεν ήθελαν να πιστέψουν και να αφήσουν στον κόσμο να εννοηθεί ότι εγώ κάνω και αυτή τη δουλειά. Έχω ακούσει πολύ άσχημα σχόλια για τη δουλειά μου», είπε ο Βασίλης Σίμος.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του στο «Survivor», ο Βασίλης Σίμος δήλωσε: «Στο Survivor έφαγα από τα σκουπίδια. Στα διαλείμματα των αγωνισμάτων είχα δει πού έτρωγαν οι ντόπιοι και πήγαινα και μου έδιναν λίγο μπιφτέκι ο ένας, λίγο ρύζι ο άλλος. Είχα ράψει κάποια δολάρια, πριν μπω στο παιχνίδι, στο μπουφάν και έδινα στον οδηγό και μας έφερνε καμιά σοκολάτα, ρύζι».

Ηλίας Βαλάσης: «Στο πρώτο "Survivor" παίρναμε τον βασικό»

Ο Ηλίας Βαλάσης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο πρώτο «Survivor», το οποίο προβλήθηκε στη συχνότητα του Mega, και εξήγησε πως τα χρήματα που έπαιρναν δεν ξεπερνούσαν τον βασικό μισθό.

O ίδιος ξεκαθάρισε πως οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, ενώ τόνισε πως δεν ήταν πάντα ο εαυτός του, καθώς είχε στο μυαλό του ότι τον παρακολουθούσαν κάμερες.

«Νομίζω ότι θα κέρδιζα πολύ περισσότερο αν ήμουν ο εαυτός μου 100%. Πριν φύγω, είχα δώσει όρκο στον εαυτό μου και στον πνευματικό μου να μην πατήσω επί πτωμάτων για ένα χρηματικό έπαθλο. Είχα πει πως ό,τι και να γίνει, στην ηθική, στα ιδανικά και στις αρχές δεν θα κάνω αυτό το πράγμα, οπότε το άφησα να πάει. Δεν δούλευε το πεπτικό σύστημα.

Παράλληλα, ο Ηλίας Βαλάσης παραδέχτηκε ότι, αν του γινόταν πρόταση να πάει ξανά στο «Survivor», θα δεχόταν, εξαιτίας των μεγάλων χρηματικών ποσών που παίρνουν οι παίκτες.

«Όχι, τίποτα, μηδέν. Κάτι παίρναμε, τύπου βασικό», είπε για τα λιγοστά χρήματα που δίνονταν όταν πήρε εκείνος μέρος. Την ίδια στιγμή, για την εμπειρία της στο «Survivor» μίλησε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Νομίζω ότι, παίζοντας σε ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι πολύ δύσκολο να μη βγει ο πραγματικός σου εαυτός. Λίγο πολύ, όλοι φταίμε σε αυτά που λέμε, έχουμε μερίδιο. Τα κακώς κείμενα που έχουμε μέσα μας, τα βγάζουμε», κατέληξε ο Ηλίας Βαλάσης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο πρώην παίκτης του «Survivor», Νίκος Κοσμάς, μπήκε στρατό

Παπαδάκου για «Survivor 1»: «Μας είχαν δώσει ζωντανό φίδι, έπρεπε να το σκοτώσουμε για να το φάμε»