Survivor 4: To τραγούδι που θέλει να αφιερώσει ο Νίκος Μπάρτζης στην Άννα Μαρία

«Άμα φύγεις θα το πω στην ένωση για εσένα»

Σε μια απίστευτη αφιέρωση προς την Άννα Μαρία προχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος βλέπει την φίλη του να είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση και βρήκε έναν τρόπο να της εκφράσει τα συναισθήματά του, με τους δύο παίκτες να τραγουδούν μαζί με τον Τζέιμς στην παραλία.

Πρόκειται, άλλωστε ίσως, για την τελευταία βραδιά, που περνούσαν μαζί στον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν από το συμβούλιο, με την τριάδα να αναπολεί τις όμορφες στιγμές και να τραγουδά γύρω από την φωτιά, έχοντας απολαύσει και με το παραπάνω το έπαθλο.

Expand player

«Πού να βρω μια να σου μοιάζει», ήταν ένα από τα τραγούδια που αφιέρωσε ο Νίκος στην Άννα Μαρία, δείχνοντας τα ειλικρινή του συναισθήματα σε ένα άτομο, με το οποίο είναι εδώ και καιρό πολύ κοντά, ενώ όπως είπε στη συνέχεια, σε περίπτωση που έφευγε ο Τζέιμς θα του αφιέρωνε το «Φιλαράκι» αφού είναι το πιο κοντινό του πρόσωπο στο παιχνίδι.

Η αφιέρωση του Νίκου Μπάρτζη στην Άννα Μαρία στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η πεντάδα των Μπλε αρνήθηκε να φάει από το έπαθλο

Το «ξεκατίνιασμα» στο Survivor συνεχίζεται στην μπλε ομάδα, με τον Τζέιμς Καφετζή να προτείνει στους παίκτες της νέας κλίκας να έρθουν μαζί με την τριάδα στο έπαθλο φαγητού, αλλά τους πέντε υπόλοιπους παίκτες να αρνούνται κατηγορηματικά να δειπνήσουν μαζί τους.

Οι «Μπλε» πήραν μια τεράστια νίκη με 10-6, παίζοντας με τρεις μόνο παίκτες, αφού η… ανταρσία της νέας κλίκας αφορούσε τη συμμετοχή της, ενημερώνοντας πως δεν είχε πρόθεση να αγωνιστεί, καθώς και να φάει στο έπαθλο, αν και εφόσον η ομάδα τους επικρατούσε.

Ο Τζέιμς, πάντως, επανέφερε το θέμα στο τραπέζι, αλλά η κλίκα αρνήθηκε εκ νέου να φάει μαζί με την τριάδα που αγωνίστηκε. Ο Αλέξης, βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο μόνος με πρόθεση να φάει, αν υπήρχε υποχρεώση από τον χορηγό, αλλά όταν ο Λιανός του ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα, συνηγόρησε με τους συμπαίκτες του.

Θέση για το θέμα, πάντως, πήρε και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος είπε πως η κλίκα κατάφερε να ηρωοποιήσει την τριάδα. Παράλληλα, η Άννα Μαρία Βέλλη πρότεινε στους «Κόκκινους» να πάρουν επίσης από το φαγητό, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: «Μπαταρισμένος» ο Τριαντάφυλλος - Έβαλε ειδικό νάρθηκα για τον τραυματισμό του

Survivor 4 - Μαριαλένα: «Άκουσα τον Νίκο να κάνει πρόβα τον λόγο που έβγαλε στο συμβούλιο»