Survivor 4: Οι Μπλε πήραν το έπαθλο φαγητού

Πανηγύριζαν χοροπηδώντας και οι άλλοι τους κοίταζαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι Μπλε πήραν το έπαθλο φαγητού

Την νίκη του αιώνα πήρε στο Survivor η μπλε ομάδα, η οποία με τη μαχητική ψυχή τριών μόνο παικτών της, που αναγκάστηκαν να υποστούν την απόφαση της νέας κλίκας να μην αγωνιστεί, κατάφερε να επικρατήσει στο αγώνισμα επικοινωνίας.

Η κλίκα ενημέρωσε τον Γιώργο Λιανό πριν από το αγώνισμα, ότι δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει, με αποτέλεσμα ο Τζέιμς Καφετζής, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης να παίξουν μόνοι τους. Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν, μάλιστα, πρόσθεσαν πως δε θα πάρουν από το έπαθλο φαγητού, που υπάρχει ως συνοδευτικό.

Με μια απίθανή της εμφάνιση, όμως, η τριάδα πήρε, όπως σας είχαμε ενημερώσει, την νίκη με 10-6, ξεκινώντας με 5-0 και συνεχίζοντας με 9-2, δίνοντας ένα ρεσιτάλ στρατηγικής στα ματσαρίσματα, που επιλέχθηκαν. Κάπως έτσι, η κίνηση της κλίκας είχε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά, που περίμενε, με τη δημοτικότητά της επίσης να έχει πέσει.

Η νίκη των Μπλε στο αγώνισμα επάθλου του Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο Σάκης μου είπε "είσαι ξεφτίλας, θα γυρίσει στο χωριό σου"»

Σκηνές απείρου κάλλους επικράτησαν μετά το συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να ανταλλάσσουν «βαριές» κουβέντες και τον πρώτο να επιτίθεται λεκτικά στον αγρότη της μπλε ομάδας.

Μετά το τέλος του συμβουλίου, όπως πρώτα αποκάλυψε ο Σάκης, απευθύνθηκε στο μέρος του Νίκου και του είπε πως η επιλογή να υποδειχθεί ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση η Χριστίνα Κεφαλά είναι ντροπιαστική, με τον δεύτερο να έρχεται αμέσως μετά μαινόμενος προς το μέρος του, ώστε να τον προκαλέσει.

Μπάρτζης Κατσούλης

Ο Νίκος, από την πλευρά του, απάντησε μιλώντας στην Άννα Μαρία και στην κάμερα, ότι ο Σάκης τον απείλησε. «Θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα γελάνε όλοι μαζί σου», είπε χαρακτηριστικά σε μια άσχημη εναντίον του επίθεση.