Survivor 4 - Μαριαλένα: «Άκουσα τον Νίκο να κάνει πρόβα τον λόγο που έβγαλε στο συμβούλιο»

«Μόνος του δεν μπορεί να βάλει σε σειρά τις λέξεις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μαριαλένα: «Άκουσα τον Νίκο να κάνει πρόβα τον λόγο που έβγαλε στο συμβούλιο»

Σε μια ακόμη επίθεση εναντίον του Νίκου Μπάρτζη προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor μιλώντας υποτιμητικά για τον συμπαίκτη της, αφού έκανε λόγο για τη γλωσσική ικανότητά του.

Ο αγρότης της μπλε ομάδας έκανε την νέα κλίκα έξαλλη, όταν υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Χριστίνα Κεφαλά, με μια εκ των πρώτων αναφορών να γίνεται στην παραλία σχετικά με το λόγο που έβγαλε, όπου η Μαριαλένα αποκάλυψε πως ο Νίκος είχε προετοιμάσει με τους δύο φίλους του το τι θα έλεγε.

Survivor 4 Μαριαλένα

«Ο λόγος του ήταν προσχεδιασμένος. Πώς αλλιώς να τα πει; Αφού το παιδί δεν ξέρει να μιλήσει ελληνικά, να βάλει τη μια πρόταση δίπλα στην άλλη», ήταν η χαρακτηριστική της δήλωση μπροστά στην κάμερα, μη χαριζόμενη στον Νίκο.

Το σχόλιο της Μαριαλένας για τον λόγο του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Κάνανε ηρωίδα την Χριστίνα, έκλαιγε λες και ήταν η Μάρθα Βούρτση»

Ο Ηλίας Μπόγδανος φάνηκε να μη συγκινείται με τα δάκρυα της Χριστίνας Κεφαλά στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να τονίζει, ότι η αντίπαλός του παίζει ένα θέατρο εναντίον του Νίκου Μπάρτζη.

Ο Ηλίας μίλησε για τα δακρύβρεχτα σχόλια της Χριστίνας, προσθέτοντας πως το ατύχημα που είχε υποστεί σε προηγούμενο αγώνισμα η Χριστίνα χρησιμοποιείται, προκειμένου να ακολουθήσει τη στρατηγική της η νέα κλίκα εναντίον της τριάδας, θεωρώντας υπερβολική τη συμπεριφορά της.

Survivor Ηλίας Μπόγδανος Χριστίνα

Λίγο αργότερα, στις δηλώσεις πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, πρόσθεσε πως ο Αλέξης Παππάς «ενορχηστρώνει» όλη αυτή τη στρατηγική, χρησιμοποιώντας ως μαριονέτα του την Χριστίνα, με τον ηθοποιό να αντιδρά και να ζητά τη συγγνώμη από τον αντίπαλό του.

Η τοποθέτηση του Ηλία Μπόγδανου για την Χριστίνα στο Survivor 4