Survivor 4: Ο Παππάς αποχώρησε και το twitter το γιόρτασε

"Καλησπέρα σε όλους και κυρίως στον Αλέξη που θα μας διαβάζει"

Όπως σας τα είπαμε πρώτοι εδώ στο Youweekly.gr έτσι κι έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4. Όχι μόνο οι Κόκκινοι κατάφεραν και πήραν την νίκη αλλά τελικά έγινε πραγματικότητα και το όνειρο πολλών τηλεθεατών του ριάλιτι: Να αποχωρήσει ο Αλέξης Παππάς.

Μπορεί με το που ανακοίνωσε το όνομά του ο Γιώργος Λιανός οι παίκτες της ομάδας του να έμειναν άφωνοι αλλά η μισή Ελλάδα έκανε από το καναπέ της αυτό που έκανε ο Κώστας Παπαδόπουλος, που έβγαλε την ντουντούκα και άρχισε να παίζει χαρμόσυνα, όχι ότι για εμάς ήταν μια όμορφη κίνηση αυτή... ίσα ίσα αλλά καταλαβαίνετε...

Expand player

Την χαρά τους αυτή, λοιπόν, κάποιοι χρήστες του διαδικτύου την μοιράστηκαν στα social media, πριν καν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα. Ο κόσμος ήθελε να φύγει ο Αλέξης, ας μην κρυβόμαστε! Και γι' αυτό κι έφυγε γιατί μην ξεχνάτε, ο κόσμος κρίνει το αποτέλεσμα.

Το Youweekly.gr έχει συλλέξει κάποια χιουμοριστικά tweets για την αποχώρηση αυτή, τα οποία θα δείτε παρακάτω! Από εκεί και πέρα, περιμένουμε την επιστροφή του Αλέξη Παππά, έχει σίγουρα πολλά να μας πει!

Τα tweets για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

Επικό σύνθημα Μπάρτζη: "Γεια σου Παππά Παππά φιλάκια ρουφηχτά"

Survivor 4 - παρασκήνιο: Ο Παππάς έπεισε τον Τριαντάφυλλο να παραιτηθεί από το παιχνίδι

Αρκετοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor 4 μας είχαν αποκαλύψει πως ο Αλέξης Παππάς είναι ιδιαίτερα χειριστικός άνθρωπος αλλά τόσο πολύ δεν το περιμέναμε!

Χαμός επικράτησε στο επεισόδιο της Τρίτης (20/04) όταν είδαμε τον Τριαντάφυλλο να ζητάει από τον κόσμο να μην τον ψηφίσει για να παραμείνει στο παιχνίδι αλλά αντίθετα να τους παρακαλεί να ψηφίσουν τον "αδελφό" του Αλέξη Παππά αλλά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Πολλοί αναρωτήθηκαν πως ένας άνθρωπος που παρακαλούσε να παραμείνει στο Survivor ξαφνικά άλλαξε στάση από την μια μέρα στην άλλη. Άλλοι πάλι (κυρίως συμπαίκτες και αντίπαλοί του) τονίζουν πως πίσω από την κίνηση του Ντάφυ κρύβεται τακτική και πως έχει λόγο που το κάνει για να γίνει ακόμα περισσότερο αρεστός στον κόσμο, αφού βλέπει ότι αγωνιστικά το παλικάρι δεν μπορεί!

Γενικά ο Τριαντάφυλλος, όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι, αλλά κυρίως στην επαγγελματική του καριέρα είναι ένας άνθρωπος που μας έχει δείξει πως δεν επηρεάζεται από τρίτους! Η αλήθεια είναι όμως πως μέσα στο Survivor πολλοί χαρακτήρες αλλάζουν από την πείνα αλλά και τις άθλιες συνθήκες επιβίωσης!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η αδερφή του Τζέιμς Καφετζή είναι μια κούκλα

Survivor 4: Η υβριστική ανάρτηση που είχε κάνει ο Μπάρτζης για τον Βασίλη Σπανούλη