Survivor 5: Η αντίδραση της οικογένειας της Ευρυδίκης μετά το περιστατικό με τον Βαλάντη

«Μίλησα χθες και με την αδερφή της και....»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης (19/1) ο κολλητός φίλος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, Χρήστος Βατάκης. Ο ίδιος μίλησε για την αντίδραση της οικογένειάς της στο περιστατικό με τον Βαλάντη στο Survivor 5.

Η αντίδραση της οικογένειας της Παπαδοπούλου για το περιστατικό με τον Βαλάντη στο Survivor 5

«Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν είδα τον Βαλάντη να λέει αυτό το πράγμα για την Ευρυδίκη. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα γιατί ξέρω πως θα αισθάνεται η Ευρυδίκη στον Άγιο Δομίνικο. Όντως έχει περάσει καρκίνο. Κι εγώ επειδή την έβλεπα πολύ λαμπερή και όμορφη και είναι ένα νέο κορίτσι, δεν το πίστευα και τη ρώτησα μήπως εννοεί κάτι άλλο. Μου έδειξε μια φωτογραφία στο κινητό της που προφανώς ήταν από το νοσοκομείο γιατί δεν είχε τα μαλλάκια και τα φρύδια της.

Expand player

Τότε έπαθα ένα μεγάλο σοκ. Ήταν αρκετός ο καιρός που έκανε χημειοθεραπείες. Ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες της και την βλέπω και την καμαρώνω. Πήγε στο Survivor γιατί ήθελε να δοκιμάσει και μια άλλη πτυχή του εαυτού της.

Στην προσωπική της ζωή είναι πολύ ευτυχισμένη. Περνάει πάρα πολύ καλά. Ο σύντροφός της δεν είναι στον χώρο. Είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την αγαπάει., τη λατρεύει και τη στηρίζει πάρα πολύ. Μίλησα χθες και με την αδερφή της έχει στεναχωρηθεί και εκείνη πάρα πολύ με αυτό που έγινε με τον Βαλάντη», κατέληξε ο φίλος της.

Οργισμένη η αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον Βαλάντη - «Δεν χρειαζόταν τον καρκίνο να...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου (δείτε εδώ φωτογραφίες της), ξέσπασε για τη συμπεριφορά του Βαλάντη και για την ατάκα που είπε στην αδερφή της στο επεισόδιο της Κυριακής (16/1).

Το ζήτημα του Βαλάντη και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις και η αλήθεια είναι πως παρόλο που ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από τη συμπάικτριά του, εκείνη δεν έδειξε να τη δέχεται.

«Ήταν από πριν άνθρωπος, δεν χρειαζόταν τον καρκίνο να της μάθει να είναι. Μακάρι να μάθεις και εσύ κάποτε τι σημαίνει ανθρωπιά, χωρίς να χρειαστεί να αρρωστήσεις», έγραψε η Βάγια Παπαδοπούλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πασίγνωστος παίκτης Survivor αφήνει απλήρωτους υπαλλήλους και ζητά να τρώει τζάμπα σε ταβέρνες

Survivor 5: Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει ποιος θα αποχωρήσει αύριο 19/1