Ξανθιά με αναλογίες μοντέλου - Αυτή είναι η αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το Survivor 5

Μία σκέτη κούκλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξανθιά με αναλογίες μοντέλου - Αυτή είναι η αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το Survivor 5

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor. Μάλιστα, στο χθεσινό (17/1) επεισόδιο πρωταγωνίστησε μετά από την απαράδεκτη ατάκα που της είπε ο Βαλάντης για την ασθένεια που πέρασε.

Την Ευρυδίκη τη γνωρίσαμε πριν από κάποια χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και από τότε κατάφερε να ξεχωρίσει με τον χαρακτήρα της. Η ίδια είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και γι' αυτό το λόγο ο πατέρας της έσπευσε να την υποστηρίξει μετά το περιστατικό με τον Βαλάντη.

Αυτή που λίγοι γνωρίζουν είναι η αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, η οποία είναι εξίσου εντυπωσιακή, ξανθιά, με εκπληκτικό σώμα.

Η αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το Survivor 5

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αδερφή

Φωτογραφία από την περίοδο που η Παπαδοπούλου έκανε χημειοθεραπείες - Τι είναι το "Λέμφωμα Hodgkin"

Μπορεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor 5 να είναι στην ομάδα των Διάσημων, ωστόσο, στην ζωή της είναι μαχήτρια. Η επιχειρηματίας που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My style rocks, πριν από περίπου 8 χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και κατάφερε να τον νικήσει, κάτι που έχει εξομολογηθεί και μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα, η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για τα όσα βίωσε την περίοδο εκείνη. Όπως όταν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία της από την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες και είχε χάσει τα μαλλιά της.

Η Ευρυδίκη, έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα και έχει δηλώσει πως δεν θέλει να μιλάει πολύ για την περίοδο αυτή της ζωής της. Για αυτό μάλιστα ξέσπασε σε λυγμούς όταν ο Βαλάντης είπε μια απαράδεκτη φράση για την υγεία της στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού και στην συνέχεια η ίδια ζήτησε από την παραγωγή να την κόψει στο μοντάζ.

Φωτογραφία από την περίοδο που η Παπαδοπούλου έκανε χημειοθεραπείες