Survivor All Star: Έκλεισαν οι ομάδες - Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τα πρόσωπα που έδωσαν τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για το Survivor All Star (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι επιβίωσης) και έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει καταφέρει να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή ομάδα παικτών από τις προηγούμενες σεζόν, που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία.

Μπορεί το θέμα της συμμετοχής του Γιώργου Αγγελόπουλου να παραμένει ανοιχτό (δείτε εδώ ποια είναι η τελευταία εξέλιξη), ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τούρκος παραγωγός έχει υπολογίσει τα πάντα στην εντέλεια φέτος.

Expand player

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στην προπόνηση που έχουν κάνει οι διαγωνιζόμενοι προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες που θα επικρατήσουν για ακόμη μία χρονιά στον Άγιο Δομίνικο, καθώς και για τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί με την εταιρεία παραγωγής.

Ενθουσιασμένος ο Γιώργος Λιανός με το Survivor All Star

«Μου αρέσει πολύ η διαδικασία και ήθελα να δω οι παίκτες σε τι κατάσταση βρίσκονται. Πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι η λίστα των καλεσμένων. Έχω καταλάβει ότι εδώ και αρκετούς μήνες έχουν αρχίσει προπονήσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Σχετικά με το αν θα χωριστούν στις ομάδες τα ζευγάρια, είπε: «Νομίζω ότι η ζωή είναι περίεργη, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ χώρισε… θα έχουμε περίεργες καταστάσεις».

Και πρόσθεσε: «Θα φύγουν 24 άτομα που χρειαζόμαστε για τις δύο ομάδες. Έχουν υπογράψει παραπάνω από αυτούς που χρειαζόμαστε και μένει να δούμε πώς θα τα πάνε με τα τεστ και με τις ιατρικές εξετάσεις. Ο Τριαντάφυλλος είναι ακόμα σε συζητήσεις, είναι ένας παίκτης που θα είναι ωραίο να μπει. Είναι καλά τα χρήματα και είναι δίκαιο να υπάρχει πλαφόν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παίκτης του Survivor All Star μάρσαρε επιδεικτικά με τη μηχανή του και απέφυγε τις κάμερες - Η ενόχληση της Ελεονώρας Μελέτη

Ποιος παίκτης του Survivor All Star φέρεται να έθεσε όρο συμμετοχής ρήτρα τηλεθέασης;