Survivor all star: «Παθαίνω κρίσεις...» - Με δάκρυα στα μάτια Μαρτίκας και Βρισηίδα μετά την οικειοθελή αποχώρησή της

Σάστισαν όλοι οι παίκτες!

Ένα πολύ έντονο συμβούλιο του νησιού παρακολουθήσαμε την Τρίτη 10/1 στο Survivor all star, καθώς η ομάδα των διάσημων βρέθηκε στην πολύ δύσκολη θέση να βγάλει δύο συμπαίκτες της υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σε πρώτο επίπεδο λοιπόν είδαμε - όπως σας το είχαμε πει και εμείς εδώ και ημέρες - πως η Βρισηίδα Ανδριώτου ζήτησε από ην ομάδα της να την βγάλει με τον τρόπο της εκτός (δείτε εδώ την ψηφοφορία).

Expand player

Εν τέλει αυτό και συνέβη και έτσι από την κάλπη βγήκε το όνομα της πρώτο. Στη συνέχει η Ανδριώτου πήρε το λόγο και παραδέχτηκε, πως όντως ζήτησε να ψηφιστεί, καθώς δε νιώθει καλά σωματικά ούτε ψυχολογικά.

Η αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor all star

Ο Γιώργος Λιανός άκουσε όσα είπε και αμέσως, βλέποντας την κλαίει, της ανακοίνωσε, πως αν θέλει μπορεί απευθείας να αποχωρήσει οικειοθελώς. Η ίδια παρά τα κλάματα της ομάδας της και τις προσπάθειες τους να της αλλάξουν γνώμη, αποφάσισε να φύγει.

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα τελευταία της λόγια, αλλά και ο αποχαιρετισμός της με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος μάταια προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor all star: «Πάνε σπίτι σου...» - ''Έδειξε'' τα δόντια της η Βρισηίδα Ανδριώτου με το καλημέρα

Survivor all star: Είναι πολύ κοντά με την... - Η αγκαλιά που ''κάρφωσε'' το ειδύλλιο του Πρίαμου