J2US: Ανάμεικτα τα συναισθήματα - Η απόφαση της παραγωγής λίγο πριν το σόου

Τι συνέβη;

Το βράδυ του Σαββάτου 18/3 αναμένεται να προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο του Just The 2 of Us, όπου 16 φαντασμαγορικά ζευγάρια έχουν ετοιμάσει τα τραγούδια, τις χορογραφίες και όλα τα σκηνικά, για να εντυπωσιάσουν το κοινό και να εξασφαλίσουν την ψήφο αυτού και να παραμείνουν στο παιχνίδι και για το επόμενο live, ενισχύοντας τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του μουσικού διαγωνισμού.

Πρόκειται, όμως, για ένα επεισόδιο το οποίο θα είναι ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις. Πέρα από τους διαγωνιζόμενους, στη σκηνή θα ανέβει για να ψυχαγωγήσει θεατές και τηλεθεατές, ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος δεν θα έχει μόνο αυτό τον ρόλο, αλλά θα παραμείνει στο υπόλοιπο της βραδιάς για να κρίνει δίπλα στην επιτροπή.

Expand player

Πολλές οι ανατροπές απόψε το βράδυ στο J2US

Οι εκπλήξεις, βέβαια, δεν σταματούν εκεί, καθώς θα εισβάλλουν στο σόου δύο νέα πρόσωπα, από τα secret ζευγάρια που είχε εξηγήσει ο Νίκος Κοκλώνης (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το χειρουργείο της αδερφής του και την αντίδρασή του) πως θα μπαίνουν σταδιακά στο παιχνίδι, ενώ την ώρα της αποχώρησης, θα ακολουθήσει άλλη μία έκπληξη, εφόσον έχει αποφασιστεί πως τα ζευγάρια που θα φύγουν είναι δύο, μιας και πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουν να μπαίνουν και τα υπόλοιπα μέλη που έχουν συμφωνήσει να βρίσκονται εκεί. Και όλα αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι.

Το παθιασμένο φιλί της Σοφίας Βογιατζάκη στο Σαρμπέλ

Μπορεί το Σάββατο 4/3 το J2US με το Νίκο Κοκλώνη να μη βγήκε στον αέρα, με τον παρουσιαστή να σέβεται το εθνικό πένθος, ωστόσο το Σάββατο 11/3 η εκπομπή προβλήθηκε κανονικά τηρώντας μόνο το διαγωνιστικό κομμάτι.

Τα ζευγάρια λοιπόν προσπάθησαν το καθένα με τον τρόπο του να διασκεδάσουν το κοινό, που τόσο πολύ έχει ανάγκη αυτές τις ημέρες να γελάσει, με τις σκηνές χιούμορ να είναι αρκετές εν τέλει (δείτε εδώ τι έκανε ο Καλίδης).

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε η Σοφία Βογιατζάκη με τον Σαρμπέλ ερμηνεύοντας το ''Γίνεται'', με το τέλος του act να είναι ανεπάντεχο μιας και η ηθοποιός άρπαξε και έδωσε στον τραγουδιστή ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μπο: «Θα ήταν ντροπή να...» - Η αποκάλυψη του ράπερ για το J2US

Τέμπη: «Σκέφτομαι τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι...» - Σε μεγάλη συγκίνηση ο Φασουλής στην έναρξη του J2US