Τριαντάφυλλος: «Ακούστε και αυτό!» - Στρέφεται εναντίον του Κόρο στο Survivor all star

Η ανάρτηση του στο instagram!

Στο χθεσινοβραδινό (6/4) επεισόδιο του Survivor all star είδαμε αρκετά ευτράπελα να συμβαίνουν τόσο στις καλύβες των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όσο και στον συμβούλιο του νησιού - δείτε εδώ ποιος αποχώρησε.

Βέβαια, στο συμβούλιο του νησιού προέκυψε για άλλη μια φορά ένας τσακωμός, με αφορμή μερικές κατηγορίες του Γιώργου Ασημακόπουλου προς τον Γιώργο Κόρομι. Συγκεκριμένα, ο πρώτος είπε πως μετά την ήττα τους, ο δεύτερος του φώναξε "κάτσε και απόλαυσε το" κι "αυτό είναι κάρμα" κάτι που ενόχλησε αρκετά τον Ασημακόπουλο μιας και του φάνηκε αρκετά ειρωνικό και κακό.

Expand player

Διαβάστε επίσης: Του φώναζε μπροστά σε όλους - Άγριος τσακωμός για Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Ωστόσο, ο Κόρομι από πλευράς του είπε πως ουσιαστικά ανταποδίδει τα σχόλια και την συμπεριφορά γενικότερα του Ασημακόπουλου και πως για κανένα λόγο δεν θα τον ειρωνευόταν που πεινάει και που δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι αυτήν την εβδομάδα η ομάδα του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπλεχτούν στην εν λόγω διαφωνία παίκτες και από τις δύο ομάδες αντίστοιχα και να φέρνουν στην επιφάνεια σχετικά περιστατικά που έχουν σημειωθεί από διάφορους παίκτες στο παρελθόν, φτάνοντας στο συμπέρασμα πως όταν μια ομάδα έχει τόσες μέρες να φάει, δεν πρέπει η αντίπαλη να φέρονται τόσο αντιαθλητικά και πονηρά - δείτε εδώ το βίντεο από τον τσακωμό.

Όλα αυτά, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Τριαντάφυλλο, που παρά τον φόρτο εργασίας του, δεν χάνει κανένα επεισόδιο του Survivor all star και στην συνέχεια του σχολιάζει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου για τον Γιώργο Κορομί στο Survivor all star

«Η σκληρή κριτική είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου οπότε αυτό κάνω όταν θα δώ αλλαγές θα πώ και τα καλά, οκ παλιόφιλε μου (και τάγκαρε τον Δημήτρη Παυλιδάκη). Βοήθησε και άλλο τον Κόρο Βάλτον να πει για τα μαλλιά για το φαγητό κτλ ξέρεις εσύ», είπε στην μια από τις αναρτήσεις του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Super Κατερίνα: «Άμα φωνάξει μια κοπέλα μπορεί να την δείρεις κιόλας» - Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Μαρτίκα

Τριαντάφυλλος: «Θα σε καταπιώ!» - Τα "καρφιά" του τραγουδιστή για τον Μαρτίκα