Survivor All Star: Έπαθαν όλοι σοκ - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Έπαθαν όλοι σοκ - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Κόκκινοι και Μπλε πήγαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να τους ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός το όνομα του παίκτη που αποχωρεί απόψε 6/4 από το Survivor all star. Πριν βέβαια την ανακοίνωση αυτή, οι δύο ομάδες έγιναν μαλλιά κουβάρια.

Αφορμή για αυτό στάθηκαν μερικές κατηγορίες του Γιώργου Ασημακόπουλου προς τον Γιώργο Κόρομι. Συγκεκριμένα, ο πρώτος είπε πως μετά την ήττα τους, ο δεύτερος του φώναξε "κάτσε και απόλαυσε το" κι "αυτό είναι κάρμα" κάτι που ενόχλησε αρκετά τον Ασημακόπουλο μιας και του φάνηκε αρκετά ειρωνικό και κακό -δείτε εδώ τι επικράτησε στο συμβούλιο μετά από αυτό.

Ο παρουσιαστής όμως έπρεπε να βάλει μια άνω τελειά, προκειμένου να προχωρήσει στην ανακοίνωση του παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο παίκτης που αποχώρησε απόψε από το Survivor all star

Οι υποψήφιοι ήταν όλοι από την Μπλε ομάδα, οι οποίοι συγκεκριμένα ήταν: Ελευθερίου, Κολοβού, Μπάρτζης και Μαρτίκας. Τελικά, η παίκτρια που παίρνει το αεροπλάνο για Ελλάδα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει για νικητή του Survivor all star τον Μάριο Πρίαμο!

Αλλάζουν ξανά οι ομάδες - Οι τρεις παίκτες που γίνονται από μπλε κόκκινοι κι από κόκκινοι μπλε!

Οι ανατροπές στο Survivor All Star δεν έχουν τέλος! Μπορεί λίγο πριν την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη η παραγωγή να αποφάσισε να κάνει ένα ανακάτεμα στις ομάδες αλλά μέσα σε μόλις δυο εβδομάδες το ανακάτεμα αυτό αποδείχθηκε πως δεν πήγε καθόλου καλά!

Η κατάσταση χρήζει έκτακτης αντιμετώπισης γι' αυτό και η παραγωγή ανέλαβε δράση!

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το πρωί της Πέμπτης 6/4 στην εκπομπή Πρωινό μας από τον Νίκο Παρτσώλη τρεις παίκτες θα αλλάξουν καλύβες!

Πιο συγκεκριμένα Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα από Κόκκινοι θα είναι μπλε ενώ Μελίνα Μεταξά από Μπλε θα γίνει Κόκκινη! Κανείς από τους τρεις δεν το πήραν πολύ καλά αυτό!

Να σημειωθεί, επίσης, ότι θα αλλάξει και ο τρόπος των αγωνισμάτων δηλαδή από εδώ και πέρα ξεχνάμε το αντρικό και το γυναικείο και γυρνάμε στην αρχική «ροή» του στίβου μάχης με τελικό σκορ το 10 ενώ μετά το Πάσχα θα παρακολουθήσουμε και το πολυαναμενόμενο - όπως πάντα - πάρτι της Ένωσης.