Survivor all star: Αλαλούμ με τη νέα ανακοίνωση του Λιανού στους παίκτες - Αποφασίστηκε στο εξής...

Νέα δεδομένα!

Την Κυριακή (7/5) ξεκίνησε το νέο επεισόδιο για το Survivor all star με τα ευτράπελα να μη λείπουν για μία ακόμη φορά μιας και η Μελίνα Μεταξά φρόντισε να φέρει τα πάνω κάτω ανάμεσα σε Βασάλο και Χρυσαειδή (δείτε εδώ τι συνέβη).

Στη συνέχεια μπλε και κόκκινοι πήγαν στο χώρο, που συναντούν το Γιώργο Λιανό με τον ίδιο να κάνει μια ανακοίνωση στους διαγωνιζόμενους, που όσο να 'ναι αλλάζει τα πλάνα τους για την ερχόμενη εβδομάδα!

Expand player

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες του Survivor all star

«Έχω να σας κάνω κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις, που έχουν να κάνουν με τους αγώνες ασυλίας αυτής της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε...δύο αγώνες ασυλίας. Τι ακριβώς θα γίνει; Σήμερα παίζουμε κανονικά τον πρώτο αγώνα ασυλίας, θα ακολουθήσει φυσικά το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας, εκεί θα βγει ένας υποψήφιος.

Αύριο όμως έρχεται ο πιο σημαντικός αγώνας ασυλίας, ο δεύτερος και τελευταίος για αυτή την εβδομάδα. Ανεξάρτητα τι θα κάνετε σήμερα, είτε κερδίσετε είτε χάσετε, αύριο θα αναδειχθούν άλλοι δύο υποψήφιοι από την ομάδα, που θα χάσει φυσικά.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τουλάχιστον τρεις υποψήφιους αυτή την εβδομάδα και κάποιος από αυτούς θα αποχωρήσει. Επίσης, αναφέρομαι συγκεκριμένα στην κόκκινη ομάδα, αυτή την εβδομάδα δεν ισχύει ο κανόνας των δύο, τα κορίτσια δεν προστατεύονται. Έχετε μείνει 4 άνδρες και 2 γυναίκες, επομένως όλοι μπορούν να ψηφιστούν κανονικά!», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Η ομάδα που χάνει τη Δευτέρα (8/5) και οι 3 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η εβδομάδα που θα ξεκινήσει αναμένεται να είναι λίγο διαφορετική σε ότι αφορά το Survivor all star μιας και σας έχουμε ενημερώσει, πως τα επεισόδια θα είναι λιγότερα σε κάθε περίπτωση όμως θα είναι απολαυστικά.

Να τονίσουμε λοιπόν εδώ, πως την Κυριακή 7/5 θα προβληθεί ο αγώνας ασυλίας (δείτε εδώ ποια ομάδα θα είναι καλύτερη) και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, που με λίγα λόγια θα ζητήσει τη βοήθεια του κοινού (δείτε εδώ ποιος/ποια θα είναι αυτός/αυτή).

Από τη Δευτέρα 8/5 το κοινό, που δε χάνει επεισόδιο από το ριάλιτι επιβίωσης θα παρακολουθήσει το νέο αγώνισμα ασυλίας, το δεύτερο πιο σημαντικό για την εβδομάδα, αφού όπως καταλαβαίνουμε λίγο πριν το μεγάλο τελικό κανείς δεν είναι εκείνος, που θέλει να αποχωρήσει.

Οι κανόνες σε κάθε περίπτωση είναι συγκεκριμένοι και έτσι η νίκη για αρχή θα πάει σε μία ομάδα! Ποια θα είναι αυτή; Τα καλά μαντάτα θα είναι στους κόκκινους, οι οποίοι θα πάνε χαλαροί και ήρεμοι στο συμβούλιο του νησιού, παρακολουθώντας τους μπλε να βγάζουν άτομα στον τάκο.

Πάμε τώρα λοιπόν να συζητήσουμε ποια θα είναι αυτά τα άτομα! Δε θα είναι ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία. Καλά ακούσατε...για μία ακόμη φορά οι μαχητές θα αποδείξουν στο κοινό, πως δε μαγειρεύουν ψηφοφορίες και έτσι την ψήφο του κοινού μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα θα ζητήσουν οι: Νίκος Μπάρτζης, Ρια Κολοβού και ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor all star: Αποκάλυψη ''βόμβα'' από πρώην παίκτη - Υπάρχει κανονικά σκηνοθέτης στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor all star: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω» - Τα εξομολογητικά λόγια της Ελευθερίου για το Μάριο Πρίαμο