Survivor All Star spoiler 7/5: ΔΕΔΟΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή, ακολουθεί διαρροή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star spoiler 7/5: ΔΕΔΟΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με νέα επεισόδια επιστρέφει από την Κυριακή 7/5 το Survivor all star μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ, όπου Μπλε και Κόκκινοι θα παίξουν τόσο για τις ασυλίες, όσο και για το ταξίδι στο Μαϊάμι!

Ωστόσο, θα δούμε μερικές αλλαγές αυτήν την εβδομάδα, όσον αφορά το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης θα προβληθεί κανονικά την Κυριακή 7/5 και την Δευτέρα 8/5, όπου θα παίξουν για τις δύο ασυλίες αλλά και την Τρίτη 9/5 όπου θα παίξουν για το ταξίδι στο Μαϊάμι.

Όμως, Τετάρτη 10/5 και Πέμπτη 11/5 θα δούμε στη θέση του δυο άλλα προγράμματα. Την Τετάρτη θα δούμε το debate για τις εκλογές της 21 Μαϊου (δείτε ποιοι δημοσιογράφοι θα εκπροσωπήσουν τα κανάλια τους), ενώ την Πέμπτη θα δούμε την ελληνική ταινία "Εγωισμός" εξαιτίας της Eurovision.

Όπως λοιπόν σας έχουμε ενημερώσει ήδη, η ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία θα είναι οι Κόκκινοι.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor all star

Όσον τώρα, αφορά, τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση, το όνομα που θα βγάλει η κάλπη δεν μας εντυπωσιάζει, μιας και σύμφωνα με τους ανθρώπους μας, αυτό θα είναι του Σπύρου Μαρτίκα!

Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση μετά τον Στέλιο Χανταμπάκη;

Τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις - μέχρι τώρα - έχουν σημειωθεί στο Survivor All Star με τελευταία αυτή του Στέλιου Χανταμπάκη που πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε!

Ο επιχειρηματίας έφυγε από τον νησί κι άφησε πίσω του... συντρίμμια αφού κάποιοι συμπαίκτες του δεν πήραν καθόλου καλά την απόφασή του αυτή και στο χθεσινό επεισόδιο δημιούργησαν θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του. Όπως μαθαίνουμε, όμως, οι Κόκκινοι ενδέχεται να δεχτούν ένα ακόμη πλήγμα αφού ο Στέλιος δεν είναι η τελευταία οικειοθελής αποχώρηση... Θα ακολουθήσει κι άλλη...

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.