Survivor All Star spoiler 7/5: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Προσοχή, ακολουθεί διαρροή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star spoiler 7/5: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Με νέα επεισόδια επιστρέφει από την Κυριακή 7/5 το Survivor all star μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ, όπου Μπλε και Κόκκινοι θα παίξουν τόσο για τις ασυλίες, όσο και για το πολυπόθητο ταξίδι στο Μαϊάμι!

Ωστόσο, θα δούμε μερικές αλλαγές αυτήν την εβδομάδα, όσον αφορά το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης θα προβληθεί κανονικά την Κυριακή 7/5 και την Δευτέρα 8/5, όπου θα παίξουν για τις δύο ασυλίες αλλά και την Τρίτη 9/5 όπου θα παίξουν για το ταξίδι στο Μαϊάμι.

Όμως, Τετάρτη 10/5 και Πέμπτη 11/5 θα δούμε στη θέση του δυο άλλα προγράμματα. Την Τετάρτη θα δούμε το debate για τις εκλογές της 21 Μαϊου (δείτε ποιοι δημοσιογράφοι θα εκπροσωπήσουν τα κανάλια τους), ενώ την Πέμπτη θα δούμε την ελληνική ταινία "Εγωισμός" εξαιτίας της Eurovision.

Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας στο Survivor all star

Πάμε λοιπόν τώρα στον πρώτο αγώνα της πρώτης ασυλίας. Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους για ακόμη μια εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία θα είναι οι Κόκκινοι.

Μείνετε συντονισμένοι όμως γιατί σε λίγο θα σας έχουμε και τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση!

Η συνέντευξη του Χανταμπάκη μετά την αποχώρηση του

Ο Στέλιος Χαναταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star στο επεισόδιο της Τετάρτης 3/4 αφήνοντας τους συμπαίκτες του αλλά και τους αντιπάλους του με το στόμα ανοιχτό, καθώς ήταν ένα περιστατικό που κανείς δεν περίμενε να συμβεί.

«Όλο αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα μου θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση μου στο ότι θα παραμείνω στο παιχνίδι, να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν 4μιση μήνες μακριά από την οικογένεια μου.», ήταν μερικά από τα λόγια του που έκαναν ορισμένους να δακρύσουν - δείτε εδώ το βίντεο καρέ καρέ.

Μια ημέρα αργότερα κάποιοι συμπαίκτες του μίλησαν με πολύ αρνητικά λόγια για την απόφαση του να αποχωρήσει, αναφέροντας πως δεν σκέφτηκε καθόλου την ομάδα του, ενώ έφυγε γιατί φοβήθηκε - δείτε ποιοι τον έκραξαν άσχημα.

Έχοντας λοιπόν αποχωρήσει από το Survivor All Star, ο Στέλιος Χανταμπάκης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΙ.

«Δεν ένιωσα ότι φοβήθηκα. Είχε ακουστεί ότι θα με στείλει ο κόσμος σπίτι μου. Το βρήκα πολύ εγωιστικό να το κάνω αυτό στον κόσμο», είπε αρχικά για την οικειοθελή αποχώρηση του.

Για την επίθεση που δέχτηκε από Τάκη Καραγκούνια, Μελίνα Μεταξά και Κωνσταντίνο Βασάλο απάντησε: «Είναι η πρώτη φορά που το ακούσω αυτό. Δεν μου είχαν δείξει τα παιδιά κάποια δυσαρέσκεια. Προφανώς αυτά τα έλεγαν στις προσωπικές τους συνεντεύξεις. Δεν έχω εγώ κάτι κακό προς κανέναν συμπαίκτη μου».

Ήταν στενοί φίλοι με την Σταυρούλα Χρυσαειδή; «Δεν θα έλεγα ότι ήρθα πολύ κοντά με την Σταυρούλα. Ήταν ένα από τα παιδιά που ο αυθορμητισμός της με τα λάθη της και τα καλά της, την έκαναν να την συμπαθήσω».

Η απάντηση του στον Κωνσταντίνο Βασάλο που είπε ότι φέρνει ανακατωσούρες σχολίασε: «Αυτά τα είπε ο Κωνσταντίνος; Δεν μπορώ να κακοχαρακτηρίσω μια άποψη ενός παίκτη. Είναι πρώτη φορά που το ακούω αυτό. Δεν καταλαβαίνω σε τι ανακάτεψα τον Κωνσταντίνο Βασάλο».

Για τον σάλο με το μυστικό της Σταυρούλας που είπε στον Κωνσταντίνο, ξεκαθάρισε: «Το θέμα με Σταυρούλα - Βασάλο είχε ξεκινήσει με εντάσεις, όταν η Μελίνα ανέφερε ότι τους είδε να έρχονται μαζί από την τουαλέτα. Έλεγα ο καθένας στα κιου του. Από τότε είχε αρχίσει να αιωρούνται διάφορα πράγματα. Μου φαίνεται αστείο να συζητάμε τι μου εκμυστηρεύτηκε κάτι η Σταρούλα. Ήταν συζήτηση σχεδόν ανοιχτή. Αυτό που λένε τώρα είναι μια ανοιχτή συζήτηση με το πως να μαζευτεί όλο αυτό γιατί δεν άρεσε στον Κωνσtαντίνο. Κάποιος στο τέλος πρέπει να πληρώσει. Προφανώς επειδή δεν απαντάω...»

«Παρεξηγήσεις γίνονται ακόμη κι όταν δεν μιλάς. Μου είχε πει ο Τάκης ότι είμαι διπλωμάτης. Άμα δεν μιλάω είμαι διπλωμάτης, άμα μιλάω είμαι διπλωμάτης», συνέχισε.

«Από εσάς ακούω ότι κάποια παιδιά είχαν κάτι μέσα τους για εμένα. Δεν μου είχαν δείξει κάτι. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι που τους έχει ενοχλήσει. Στις προσωπικές συνεντεύξεις δεν ξέρω τι λέει ο καθένας. Μπροστά ήταν όλοι καλοί», συμπλήρωσε.