Survivor all star: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω...» - Τα εξομολογητικά λόγια της Ελευθερίου για το Μάριο Πρίαμο

«Δε χρειάζεται να πω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω...» - Τα εξομολογητικά λόγια της Ελευθερίου για το Μάριο Πρίαμο

Η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Ήρθε και Έδεσε'', η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 7/5 με την ίδια να κάνει νέα σχόλια και αναφορές για τη συμμετοχή της στο Survivor all star και τους παίκτες του ριάλιτι.

Ανάμεσα σε όσα σχολίασε η Κύπρια τραγουδίστρια ήταν και ο Μάριος Πρίαμος και η σχέση τους μετά τις εντάσεις και τους τσακωμούς, που είδαμε να έχουν μέσα στο παιχνίδι αναφορικά με τη σχέση τους και το πως αυτή εξελίχθηκε.

Αυτή τη φορά, η Ελευθερία τόνισε, πως δεν αλλάζει τίποτα από όσα του είχε προσάψει, σε κάθε περίπτωση όμως τώρα πια έχει ηρεμήσει και τα βλέπει όλα από μία πιο ήρεμη και τρυφερή σκοπιά (ο λόγος που η Ελευθερίου έκανε unfollow τον Πρίαμο).

Οι νέες δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για το Μάριο Πρίαμο

«Είμαστε μια χαρά με τον Μάριο. Με την πάροδο του χρόνου μέσα στο παιχνίδι ξέρεις έφτιαξαν τα πράγματα σε πολύ ανθρώπινο επίπεδο. Τον αγαπάω, είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Όλοι εσείς τον γνωρίζετε, δε χρειάζεται να πω πολλά για το ποιος είναι ο Μάριος.

Το ότι είχε ένα ατυχές συμβάν, έπεσε κι αυτός λίγο θύμα μέσα σε όλο αυτό το reality που έγινε. Είναι κάτι που έχει τελειώσει, είναι κάτι πολύ μακρινό όλο αυτό, που έχει γίνει. Κρατάω το γεγονός, ότι είμαστε πολύ καλά με το Μάριο και εξακολουθώ να τον θέλω νικητή.

Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, πιστέψτε με δεν θα άλλαζα κάτι, ούτε στο θέμα του θυμού μου, γιατί ήταν συναίσθημα», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Ήρθε και έδεσε και στο Ilovestyle.com.

Η Ελευθερίου ''έσπασε'' τη σιωπή της για τις κρυφές συναντήσεις με τον Πρίαμο

Αποκαλυπτική ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου στη συνέντευξη, που παραχώρησε τη Δευτέρα 24/4 στο Πρωινό μας με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης να ''σπάει'' τη σιωπή της για πολλά θέματα, που έχουν συνδεθεί με το όνομά της στο Survivor all star.

Η ίδια λοιπόν, αφού ξεκαθάρισε όσα είχε πει στο Στάθη Σχίζα, καθώς πολλοί την κατηγόρησαν, πως εκείνη ήταν ο λόγος, που αποχώρησε από το παιχνίδι ο επιχειρηματίας (δείτε εδώ όσα είπε η τραγουδίστρια) έμελλε να κάνει και άλλες αποκαλύψεις!

Στη συνέχεια λοιπόν, η Ελευθερίου δεν ήταν δυνατόν να μην αναφερθεί και στο όνομα του Μάριου Πρίαμου, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά εκτός παιχνιδιού, με τη σχέση τους εντός παιχνιδιού να είναι ομολογουμένως αμφιλεγόμενη, αφού δεν άφηναν να φανούν πολλά πράγματα.

«Ήθελα πρώτα να τοποθετηθώ τηλεοπτικά για το θέμα αυτό του Νίκου και μετά να τον υποστηρίξω. Στην παρούσα φάση, λοιπόν, τον υποστηρίζω τον Νίκο.

Δεν έχει γίνει τίποτα σε σχέση με το πώς το λέει ο Νίκος. Ο Νίκος, επειδή τον έχω ζήσει και το '21, είναι ένα παιδί που περνάει κάποια πράγματα με πολύ ωμό τρόπο. Το ρήμα με ενόχλησε. Δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις μας με τον Μάριο, γιατί θέλαμε να περάσουμε χρόνο μαζί, να μιλήσουμε για πράγματα που τηλεοπτικά δεν θέλαμε να τα πούμε και είναι απόλυτα λογικό.

Ο Νίκος δεν θα βγει ποτέ μόνος του να πει κάτι αν δεν υπάρχει από πίσω μία πλάτη. Δεν ήταν μόνος του ο Νίκος σε όλο αυτό. Υπήρχε από πίσω η υποστήριξη του Στάθη και του Σπύρου, όπου ο Σπύρος τώρα έρχεται και τα αναιρεί όλα αυτά. Με τον Μάριο δεν είχε συμβεί κάτι ποτέ, τότε με αυτόν τον άνθρωπο πέρασα κάποιες στιγμές, χρόνο μαζί και μιλάγαμε... Δεν υπήρχε ερωτική σχέση. Ο Νίκος απλά το λέει ωμά. Αυτός είναι που με πείραξε. Είναι η λέξη και ο τρόπος που το είπε. Δεν είναι σωστό να το λες με αυτόν τον τρόπο. Το ότι εγώ είχα περάσει χρόνο με τον Μάριο μπροστά σε όλους, off camera, χωρίς να κρυφτούμε, δεν το έκανα κρυφά, αλλά όχι έτσι όπως το είπε ο Νίκος. Το να δώσεις μία αγκαλιά με τον άλλο, συμπαράστασης για πράγματα που έχουν γίνει είναι διαφορετικό.

Το έχω κλειδώσει αυτό το πράγμα. Το έχω συγχωρέσει. Μέχρι εκεί. Ήταν κάτι πάρα πολύ φρέσκο αυτό που είχαμε, με πλήγωσε πάρα πολύ ο τρόπος που έγινε, αλλά λόγω και των χρόνων γνωριμίας που έχουμε με αυτόν τον άνθρωπο, δεν μπορείς από τη μία στιγμή στην άλλη να τον ακυρώνεις και τελείωσε από τη ζωή σου. Καλώς ή κακώς περάσαμε κάποιες στιγμές. Ο Μάριος μέσα στο παιχνίδι λειτουργεί με έναν πολύ ατομικό τρόπο και διπλωματικό, το οποίο εμένα δεν με εξυπηρετεί, δεν βλέπει τίποτα συναισθηματικά. Εμένα αυτό δεν μου κάνει. Μέσα από το παιχνίδι δοκιμάστηκαν και κάποια πράγματα», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για το Μάριο Πρίαμο.

Όσον αφορά για το αν θέλει να δει νικητή τον Μάριο, είπε: «Πρέπει να συνέλθει λίγο αγωνιστικά».