Έρωτας Φυγάς (3/2): Ο Μάρκος αποφασίζει να βοηθήσει τον Νικόλα - Πως θα το πάρει ο Δεμερτζής

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Παρασκευή (3/2) σήμερα και η καθημερινή και δραματική σειρά του Open, «Ερωτας Φυγάς» είναι εδώ με ένα ακόμη άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), ο Σπύρος παίρνει συνέντευξη από την Μαργέτα για την εποχή της Κατοχής χωρίς να καταφέρει να εκμαιεύσει πληροφορίες για την οικογένεια Δεμερτζή. Η Ελπίδα λαμβάνει εξώδικο με το οποίο της ζητάει ο Ιάσωνας και η Μαργέτα όλα τα λεφτά που της έχουν δώσει κατά καιρούς πίσω. Ζητάει τη βοήθεια του Μάρκου.

Οι εργάτες του Δεμερτζή τσακώνονται άσχημα με τους εργάτες του Μάρκου για το ποιοι από τους δυο θα μείνουν στα καταλύματα. Ο Κωστάκης προσπαθεί να πέσει τον Ιάσωνα να φύγουν εκδρομή. Η Γεωργία ορμάει να ξεμαλλιάσει τη Στέλλα που φλερτάρει με τον Στρατή και τη σταματάει η Μαργέτα.

Διαβάστε επίσης: Έρωτας φυγάς: Αλεξάνδρα και Στέλλα περιμένουν το παιδί του Ιάσωνα!

Αναλυτικά ο σημερινές 3/2 εξελίξεις στην σειρά «Έρωτας Φυγάς»

Επεισόδιο 89

Ο Ιάσονας μένει μόνος του στο εξοχικό. Η Στέλλα εκμεταλλεύεται τη μέθη του, τον αποπλανεί και επιστρέφει στο αρχοντικό με κλάματα και οδυρμούς σχεδιάζοντας πώς θα τον κατηγορήσει. Την ίδια ώρα η Δήμητρα αποκαλύπτει στον Φίλιππο την έρευνα που κάνει με τον Σπύρο, ενώ ο Μάρκος αποφασίζει να βοηθήσει τον Νικόλα και την Αννα ρισκάροντας έναν νέο κύκλο αντιπαράθεσης με τον Δεμερτζή. Οσο για την Ελπίδα και τη Χαρά είναι συνέχεια μαζί, ενώ η Ελένη πλησιάζει τον Μιχάλη.

Τι θα δούμε την Δευτέρα 6/2

Επεισόδιο 90

Η Στέλλα είναι ακόμα πολύ αναστατωμένη απ’ αυτό που έγινε το προηγούμενο βράδυ κάτι που προκαλεί πολλά ερωτήματα στους υπόλοιπους. Ο Ιάσωνας εξηγεί στη Μαργέτα και μόνο στη Μαργέτα τι ακριβώς συνέβη και αυτή αναλαμβάνει να το διευθετήσει όπως μόνο αυτή ξέρει. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της περιοχής παντρεύει το γιο του και είναι καλεσμένοι όλοι τους. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να πάει στο γάμο και να συναντήσει το Μάρκο από κοντά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γη της ελιάς: Θα «χτυπήσει» κόκκινο σε νούμερα τηλεθέασης το αποψινό 3/2 επεισόδιο - Η σοκαριστική αποκάλυψη

Αυτή η νύχτα μένει (3/2): Θα ανατριχιάσουν όλοι - Ο Μίλτος συλλαμβάνεται για τον βιασμό της Μυρτώς