Έρωτας φυγάς: Αλεξάνδρα και Στέλλα περιμένουν το παιδί του Ιάσωνα!

Η Ρηνιώ πέφτει θύμα βιασμού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας φυγάς: Αλεξάνδρα και Στέλλα περιμένουν το παιδί του Ιάσωνα!

Παρότι μαθεύτηκε ήδη ποιο θα είναι το μέλλον της σειράς Έρωτας Φυγάς στο Open (δείτε εδώ αν κόβεται ή συνεχίζεται) το ρεπορτάζ δεν σταματάει και σύμφωνα με το περιοδικό TiViSirial η συνέχεια θα είναι σοκαριστική!

Την ώρα που η Αλεξάνδρα παθαίνει μια ακόμη υστερική κρίση, η Ρηνιώ ζει εφιαλτικές στιγμές, ο Μάρκος τραυματίζεται και ο Κωστάκης δολοφονείται.

Η Στέλλα είναι ακόμα πολύ αναστατωμένη από αυτό που έγινε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο εξοχικό το προηγούμενο βράδυ, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτήματα στους υπόλοιπους. Ο Ιάσονας εξηγεί στη Μαργέτα και μόνο στη Μαργέτα τι ακριβώς συνέβη: «Δεν ήμουν καλά και είχα πιει. Εκείνη μου ρίχτηκε κι εγώ δεν αντιστάθηκα. Σου τ’ ορκίζομαι. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι με μια γυναίκα χωρίς τη θέλησή της», είναι τα λόγια του και η Μαργέτα αναλαμβάνει να διευθετήσει το θέμα όπως μόνο αυτή ξέρει. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της περιοχής παντρεύει τον γιο του και είναι καλεσμένοι όλοι τους. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να πάει στον γάμο και να συναντήσει τον Μάρκο από κοντά.

Ο Κωστάκης εκβιάζει τη Μαργέτα

Ο Στέφανος ενημερώνει τον Ιάσονα πως ο αντίπαλός τους ο Κοντογιάννης (Αλέκος Συσσοβίτης) εκμεταλλεύτηκε την έχθρα του με τον Μάρκο και οργάνωσε επίθεση στις καλύβες των εργατών χρησιμοποιώντας το όνομά του. Αυτό κάνει Μάρκο και Ιάσονα να συμμαχήσουν στη συνεδρίαση του επιμελητηρίου και να διώξουν τον Κοντογιάννη. Αλλά μετά τσακώνονται ξανά. Στο μεταξύ η Μαργέτα με την Αλεξάνδρα τα ξαναβρίσκουν. «Ξέρεις ότι σε αγαπώ σαν κόρη μου και ό,τι κάνω το κάνω για το καλό του γιου μου και του εγγονού μου. Δεν θέλω το κακό σου. Μόνο την ευτυχία όλων σας. Νομίζεις ότι εγώ δεν έχω καρδιά; Δεν έχω αγαπήσει;», της λέει. Αργότερα τα βρίσκουν η Αλεξάνδρα με τη Ρηνιώ. Λίγο αργότερα ο Κωστάκης ζητά χρήματα από τη Μαργέτα για να μη μιλήσει στην Αλεξάνδρα για τη Στέλλα και τον Ιάσονα. Ομως δεν μένει εκεί. Με δόλο παρασύρει σε ερημική τοποθεσία τη Ρηνιώ και τη βιάζει. Εκεί κοντά βρίσκεται ο Μάρκος που τρέχει να τη βοηθήσει και τραυματίζεται.

Η Αλεξάνδρα ανησυχεί για το μωρό

Η Ρηνιώ βρίσκεται σε σοκ από τον βιασμό της και τον τραυματισμό του Μάρκου. Κλαίει απαρηγόρητη. Η Μαργέτα την περιθάλπει, την πηγαίνει στο σπίτι της και τη βοηθάει να πλυθεί. Ο Μάρκος αρνείται να πάει στο νοσοκομείο για να μη μαθευτεί η ιστορία κι έτσι να προστατέψει το όνομα της Ρηνιώς. «Δεν φτάνει η ατίμωση και η ντροπή που ένιωσε; Η Ρηνιώ είναι ευαίσθητη. Δεν θα αντέξει αν μαθευτεί», λέει του Στέφανου. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα διαισθάνεται πως κάτι κακό συμβαίνει. Ανησυχεί για το μωρό και πηγαίνει και το παίρνει από την νταντά με το έτσι θέλω. Ο Ιάσονας της υπόσχεται ότι δεν θα το ξαναπάρει μακριά της. Στο μεταξύ η Ευγενία καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει με τον Μάρκο και πηγαίνει να τον βρει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ελπίδα παρακολουθεί τη Μαργέτα και τη Ρηνιώ και προσπαθεί να μάθει τι έχει γίνει, ενώ η Δήμητρα και ο Σπύρος μαθαίνουν σημαντικές πληροφορίες για την οικογένεια του Λινάρδου από έναν ηλικιωμένο μάρτυρα.

Ρηνιώ Έρωτας φυγάς

Ο Μάρκος λέει ψέματα στην Ευγενία

Η Μαργέτα αποκαλύπτει τα πάντα στον Ιάσονα και συνεργάζονται ώστε να μη μάθει κανείς την αλήθεια τόσο για τη Ρηνιώ όσο και για τον χαμό του Κωστάκη. Ο Μάρκος με τον Στέφανο προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια από την Ευγενία. Η Ρηνιώ είναι να πεθάνει. «Πώς θα ζήσω με αυτή την ντροπή; Καταστράφηκε η ζωή μου», μονολογεί, ενώ ο Μιχάλης βρίσκει την Αννα και αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι η κόρη τους είναι εδώ. Η Αλεξάνδρα πάλι βρίσκει σημάδια παραμέλησης στο σώμα του μωρού, τρελαίνεται και το πάει στο νοσοκομείο. Ο Ιάσονας την ακολουθεί και όταν φτάνουν, η Αλεξάνδρα παθαίνει μια ακόμα υστερική κρίση.

Η δυσάρεστη έκπληξη

Ο Ιάσονας και η Μαργέτα είναι ακόμα σε μεγάλη αναστάτωση καθώς αναμένουν να βρεθεί το πτώμα του Κωστάκη. Η υγεία του Μάρκου καλυτερεύει μέρα με τη μέρα, όμως η σχέση του με την Ευγενία δείχνει να περνάει κρίση. Η ίδια μάλιστα εκφράζει τα παράπονά της και στον Στέφανο. «Μονίμως μπλέκει σε καβγάδες και είναι τραυματισμένος. Δεν μπορώ άλλο να ζω με αυτή την αγωνία και να περιμένω πότε θα μου πουν τα δυσάρεστα νέα. Ολο αυτό δεν αντέχεται», του ομολογεί. Στο μεταξύ η Ελπίδα και η Χαρά θα βρεθούν προ εκπλήξεως όταν θα φτάσει στα χέρια τους ένα γράμμα από άγνωστο αποστολέα ο οποίος ξέρει για τον φόνο του Μήτσου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑ ΣΤΕΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ

Ο Ιάσoνας λέει στη μητέρα του ότι γνώριζε από την αρχή πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά και πως το παιδί είναι του Μάρκου. Και η Μαργέτα παραδέχεται πως το ήξερε κι αυτή και ό,τι έκανε ήταν για καλό του. Αργότερα οι δυο τους βρίσκουν τη Στέλλα που επιμένει πως είναι έγκυος από τον Ιάσoνα. Οταν εκείνος την απειλεί με όπλο, τους λέει πως το παιδί είναι του Στρατή. Το μαθαίνει η Γεωργία και τον διώχνει από το σπίτι. Αργότερα η Αλεξάνδρα έχει ζαλάδες και τάση για εμετό. Την πηγαίνουν στο νοσοκομείο όπου οι εξετάσεις αίματος δείχνουν πως είναι ξανά έγκυος… Ο Μάρκος είναι μπροστά και το ακούει. Το νέο για την εγκυμοσύνη αφήνει άπαντες μουδιασμένους. Ο Ιάσονας, σίγουρος ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, επιτίθεται στην Αλεξάνδρα και απειλεί να τη σκοτώσει. Η μητέρα του, σίγουρη πως το παιδί είναι δικό του, τον παροτρύνει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις. Οντως πηγαίνει και λαμβάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.