Κάλυψε τους μαύρους κύκλους μια για πάντα!!! Ακολούθησε αυτά τα 5 έξυπνα μυστικά!

Κάλυψε τους μαύρους κύκλους μια για πάντα!!! Ακολούθησε αυτά τα 5 έξυπνα μυστικά!

Οι μαύροι κύκλοι τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους κάτω από τα μάτια σου και δεν λένε να φύγουν. Η κούραση, η αϋπνία, η κακή διατροφή και άλλοι παράγοντες τους επιβαρύνουν και ό,τι καλλυντικό κι να δοκιμάζεις δεν έχει αποτέλεσμα.


Εμείς ανακαλύψαμε 5 έξυπνα tricks που υπόσχονται να εξαφανίσουν τους μαύρους κύκλους που σε ταλαιπωρούν τόσα χρόνια κι εσύ δεν έχεις παρά να τα εφαρμόσεις άμεσα.


1. Αρχικά, ενυδάτωσε σωστά την περιοχή των ματιών.


Πριν εφαρμόσεις οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην περιοχή των ματιών σου, χρησιμοποίησε ένα primer ή ένα serum ματιών που θα την προετοιμάσει και θα χαρίσει μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα που θα δημιουργήσεις με τα καλλυντικά σου.


2. Διόρθωσε τους μαύρους κύκλους με το κατάλληλο προϊόν σε ροδακινί ή πορτοκαλί απόχρωση.


Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να προσπεράσεις την εφαρμογή ενός διορθωτικού χρώματος. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο προϊόν για την περιοχή των ματιών σου, δηλαδή ένα διορθωτικό σε ροδακινί ή πορτοκαλί απόχρωση θα καλύψεις τις δυσχρωμίες και στη συνέχεια, θα “καμουφλάρεις” πιο εύκολα τους μαύρους κύκλους.


3. Κάλυψε τους μαύρους κύκλους με ένα concealer και ένα πινελάκι για να το απλώσεις καλά.


Έπειτα, διάλεξε το σωστό concealer για να ολοκληρώσεις την κάλυψη. Προτίμησε ένα concealer σε στικ, εφάρμοσέ το ταμποναριστά και στη συνέχεια, άπλωσέ το σωστά με ένα ειδικό πινελάκι. Προσοχή! Διάλεξε μία απόχρωση που θα είναι μόνο έναν τόνο πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα σου.


4. Φώτισε τις εσωτερικές γωνίες των ματιών.


Για λίγη extra λάμψη, μπορείς να φωτίσεις τις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου με ένα highlighter. Μπορείς επίσης να το εφαρμόσεις και στα κόκκαλα των φρυδιών σου.


5. “Κλείδωσε” το αποτέλεσμα με μία πούδρα λάμψης.


Τέλος, εφάρμοσε μία διάφανη πούδρα λάμψης που θα σου χαρίσει ένα πετυχημένο και λαμπερό αποτέλεσμα.


joytv.gr