Scandal Beauty: Aπόλαυσε ένα μοναδικό ταξίδι στον πλανήτη της ομορφιάς για όλες τις αισθήσεις σου!

Εδώ σε περιμένουν τα πιο λαχταριστά προϊόντα!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Μια δόση από μια αίσθηση πολυτελείας, που συμπληρώνεται από φίνες υφές και εξωτικά αρώματα και κλείνεται σε υπέροχες συσκευασίες, που θα ομορφύνουν το μπουντουάρ και το μπάνιο σου. Μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της ολοκληρωμένης σειράς με καινοτόμα και λαχταριστά προϊόντα ομορφιάς Scandal Beauty, η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα το 2020.

Πρόκειται για μια ελληνική εταιρία παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών με καταγωγή από τη βόρεια Ελλάδα, η οποία αν και λειτουργεί λίγα μόλις χρόνια έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει στον τομέα της και να αποκτήσει το φανατικό κοινό της. (δες και την Kylie Jenner που λανσάρει το πρώτο της makeup & τρελαίνει τους φανατικούς της followers)

Ταξίδεψε με την Scandal beauty σε ένα μαγικό κόσμο ομορφιάς που θα απογειώσει τις αισθήσεις σου

Η ομάδα της Scandal Beauty αποτελείται από ένα έμπειρο και καλά καταρτισμένο προσωπικό, ενώ βασική της φιλοσοφία είναι η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία. Όλα τα προϊόντα της σειράς Scandal Beauty σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο, ενώ καλύπτουν αποτελεσματικά τις καθημερινές του ανάγκες.

scandalbody
Instagram

Μάθε περισσότερα για την Scandal Beauty

Στην σειρά Scandal Beauty θα βρεις μια ολοκληρωμένη συλλογή για τη φροντίδα στο σώμα καθώς και μια premium σειρά για τα μαλλιά, τα οποία τείνουν να γίνουν bestsellers τόσο για την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα αλλά και τις προσιτές τιμές τους.

Ακόμη στη σειρά θα βρεις προϊόντα για το πρόσωπο και αυτομαυριστικές συνθέσεις που χαρίζουν ένα υπέροχο μαύρισμα. Μάλιστα ένα must have προϊόν για την επιδερμίδα που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή δεν είναι άλλο από το Scandal illusion, ένα σπρέι προετοιμασίας και σεταρiσματος σε δύο εκδοχές που θα σου προσφέρει μοναδική λάμψη και άμεση ενυδάτωση στο πρόσωπό σου .

Info:

  • Τα προϊόντα Scandal Beauty διατίθενται στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα καθώς σε φαρμακεία και σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα.
  • www.scandalbeauty.gr
  • Facebook: scandalbeauty.gr
  • Instagram: scandalbeauty.gr