Medisei: Ελληνικά καινοτόμα προϊόντα για όλη την οικογένεια με ιστορία πάνω από 20 χρόνια!

Ανακάλυψε τα προϊόντα της εταιρίας

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Mέσα από μια πλούσια γκάμα με προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, η Medisei, δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική αγορά από το 1998. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής και διακίνησης παραφαρμακευτικών προϊόντων..

Στη σειρά Medisei θα βρεις προϊόντα υψηλής ποιότητας για την περιποίηση τόσο του προσώπου όσο και του σώματος με όχημα την μάρκα Panthenol Extra που συμπληρώνεται από την αντιγηραντική σειρά προσώπου Time Eraser, τα συμπληρώματα διατροφής Kaiser καθώς και άλλη είδη φαρμακείου και προσωπικής φροντίδας. (δες και το είναι το Dry brushing, τα οφέλη του αλλά και γιατί να το ξεκινήσεις)

Μάθε περισσότερα για τη Medisei και τα προϊόντα της!

Με συνεχή, δυναμική άνοδο και λειτουργώντας από ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, η Medisei είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2008 και διακινεί μια ευρεία γκάμα επιτυχημένων εμπορικών σημάτων. Οδηγός της είναι η συνεχής βελτίωση και στόχος της να εξακολουθήσει την ανάπτυξη και προώθηση προϊόντων που συνδυάζουν την καινοτομία και την ποιότητα με την μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του πελάτη.

timeraserproducts

Ποιά είναι η φιλοσοφία της;

Όλα τα προϊόντα της Medisei έχουν ως βασική τους φιλοσοφία τη φροντίδα μέσα από εξειδικευμένες συνθέσεις που περιποιούνται το δέρμα. Πρόσφατη προσθήκη στη σειρά καλλυντικών της, εκτός από την επιτυχημένη σειρά περιποίησης Panthenol Extra, ήταν η Time Eraser, μια αντιγηρανική σειρά καλλυντικών με εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε ανάγκη επιδερμίδας.

Σημείωσε ότι η σειρά Panthenol Extra, που είναι και ο πυρήνας της Medisei, περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής ποιότητας για την περιποίηση προσώπου και σώματος, ειδικά μελετημένα για στοχευμένη δράση και αποτελεσματικότητα για την υγιή και νεανική σου όψη,

Info

  • Τα προϊόντα Medisei διατίθενται στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.
  • www.medisei.gr
  • Facebook: medisei
  • Instagram: panthenolextra