Με αυτό το κούρεμα θα κρύψεις τις ρυτίδες! Το προτιμούν οι περισσότερες celebrities!

Με αυτό τον τρόπο θα το καταφέρεις!

Με αυτό το κούρεμα θα κρύψεις τις ρυτίδες! Το προτιμούν οι περισσότερες celebrities!

Μεγαλώνοντας αλλάζουν οι ανάγκες τις επιδερμίδας μας αλλά και των μαλλιών μας.

Μοιραία, αναγκαζόμαστε να αναδιαμορφώσουμε τη ρουτίνα ομορφιάς μιας και να ενσωματώσουμε σε αυτή πιο “έξυπνους” τρόπους για να καμουφλάρουμε τα στοιχεία που θεωρούμε ότι δεν μας κολακεύουν τόσο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια στο λεπτό! Διατήρησε το σχήμα τους μέχρι το επόμενο ραντεβού!

Από ότι φαίνεται υπάρχει ένα συγκεκριμένο κούρεμα που προτιμούν όλες οι celebrities άνω των 40 και αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, έχουν πολύ δίκιο που το επιλέγουν.

Δείτε ακόμη: SOS λύσεις ενάντια στα σημάδια του χρόνου!

Εκτός του ότι ένα νέο κούρεμα μπορεί να φρεσκάρει την εμφάνισή σας και μαζί με αυτό και τη διάθεσή σας, υπάρχει ένα συγκεκριμένο τρικ που ακολουθούν όλες οι γυναίκες που θέλουν να κρύψουν τις ρυτίδες στο μέτωπο. Αυτό δεν είναι άλλο από τη φράντζα.

Δείτε ακόμη: Απέκτησε μεγάλα και ζουμερά χείλη εύκολα και γρήγορα!

Η φράντζα δίνει φρέσκια διάθεση στην εμφάνισή σας, δείχνοντας άμεσα το look σας πιο δροσερό και νεανικό ενώ κρύβει με τον πιο έξυπνο τρόπο τις ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο. Αν χρειάζεστε απόδειξη για αυτό, σκεφτείτε ότι η φράντζα που τελειώνει κάτω από το ύψος του φρυδιού εκτός από τις ρυτίδες στο μέτωπο, κρύβει και τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας, εαν φυσικά επιθυμείτε κάτι τέτοιο.