Θες να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου; Δεν ποιο χρώμα σου ταιριάζει ανάλογα με το δέρμα σου!

Εσύ τι χρώμα σκέφτεσαι να βάψεις τα μαλλιά σου και τι χρώμα επιδερμίδα έχεις;

Θες να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου; Δεν ποιο χρώμα σου ταιριάζει ανάλογα με το δέρμα σου!

Θέλεις να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου, αλλά δεν ξέρεις ποιο χρώμα σου ταιριάζει;

Μπορεί να έχεις πολλές ιδέες στο μυαλό σου ή να σ' αρέσει κάποιο χρώμα που είδες σε κάποια celebrity, ωστόσο, μην κάνεις μια αλλαγή που θα μετανιώσεις με το που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ξηρό δέρμα τον χειμώνα; Όχι πια! Τα tips για να το αντιμετωπίσεις!

Αυτό που πρέπει να δεις είναι αν το χρώμα που θες να κάνεις, ταιριάζει με την επιδερμίδα σου!

Εμείς σου έχουμε βρει ποια χρώματα μαλλιών ταιριάζουν με ποιο χρώμα επιδερμίδας, ώστε να μπορείς να επιλέξεις εκείνο που θα σε κάνει να δείχνεις υπέροχη.

Ξανθά μαλλιά

Το ξανθό χρώμα όπως γνωρίζουμε όλες μας έχει αμέτρητες διαφορετικές αποχρώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι όσες έχουν ζεστές, αλλά και ψυχρές αποχρώσεις στο δέρμα τους μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, ανάλογα πάντα με την απόχρωση που θα επιλέξουν.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το προϊόν που έχουν όλες οι fashion bloggers στο νεσεσέρ τους και δεν πρέπει να λείπει ούτε από το δικό σου!

Το δέρμα που έχει μια πιο ζεστή απόχρωση ταιριάζει καλύτερα με το χρυσό ξανθό, ώστε να ακτινοβολεί λάμψη.

Από την άλλη πλευρά, η πιο ψυχρή απόχρωση του δέρματος δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακή σε συνδυασμό με το πολύ ανοιχτό ξανθό, καθώς θα δημιουργήσει ένα πιο φυσικό look.

Καστανά μαλλιά

Το καστανό είναι ένα άλλο χρώμα μαλλιών, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πολλές γυναίκες, με ποικίλες αποχρώσεις δέρματος.

Όπως και με το ξανθό χρώμα, το θέμα είναι να βρεθεί η σωστή απόχρωση του καφέ ώστε να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος σου.

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα hot κουρέματα για το 2019! Πάρε ιδέες...

Για όσες από εσάς λοιπόν έχουν ένα θερμό χρώμα δέρματος, το μέλι καφέ θα αναδείξει την φυσική σας ομορφιά.

Ενώ όσες έχουν ψυχρό χρώμα δέρματος, είναι προτιμότερο το πυρόξανθο-καστανό χρώμα, το οποίο θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά τους.

Μαύρα μαλλιά

Το μαύρο είναι ένα χρώμα το οποίο λίγο εως πολύ αρέσει σε όλες μας, βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μας ταιριάζει κιόλας.

Προφανώς θα σκέφτεσαι ότι ταιριάζει περισσότερο στις θερμές καφέ επιδερμίδες, όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αντικειμενικά δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακό στις λευκές επιδερμίδες, καθώς δημιουργεί ωραία αντίθεση και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Ειδικά αν έχεις και ανοιχτόχρωμα μάτια, τότε δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη.

Δείτε ακόμη: Έχεις σκασμένα χείλη από το κρύο; Όχι πια!

Κόκκινα μαλλιά

Το κόκκινο είναι ακόμη ένα χρώμα το οποίο έχει αμέτρητες διαφορετικές αποχρώσεις, όπως και το ξανθό.

Είναι σχεδόν το μόνο χρώμα μαλλιών, όπου όσες έχουν ζεστά ή ακόμη και ψυχρά χρώματα δέρματος, μπορούν να κάνουν την ίδια επιλογή σε απόχρωση.

Τα κόκκινα μαλλιά και ειδικά όσα τείνουν προς το χάλκινο, όταν συνδυάζονται με ένα χλωμό, ψυχρό πρόσωπο, τονίζουν απίστευτα το βλέμμα, ενώ με τις πιο γήινες αποχρώσεις του δέρματος ταιριάζουν τα λίγο πιο σκούρα κόκκινα χρώματα.