Κορωνοϊός και ομορφιά - Αυτά είναι τα νέα trends της καραντίνας

Ποιος είπε ότι πρέπει να παραμείνεις απεριποίητη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός και ομορφιά - Αυτά είναι τα νέα trends της καραντίνας

Ποιος είπε ότι πρέπει να παραμείνεις απεριποίητη κατά την διάρκεια του κορωνοϊού; H ομορφιά είναι κάτι που είναι διαχρονικό και οι ειδικοί αναλύουν τα νέα trends της καραντίνας. Εσύ θα τα δοκιμάσεις;

Για πρώτη φορά στην ιστορία, ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται σε απομόνωση. Χτυπώντας το κουμπί παύσης μπορείς να ασχοληθείς με την αυτοεξυπηρέτηση, που δεν είχες χρόνο στο παρελθόν.

Φρύδια

Δεν νομίζεις ότι τα φρύδια σου έχουν υποφέρει αρκετά; Τραβώντας τα και διαμορφώνοντάς τα. Ναι, συμφωνώ ότι τα σωστά διαμορφωμένα φρύδια πραγματικά ολοκληρώνουν το πρόσωπο. Ωστόσο τώρα είναι η ώρα να αφήσεις τα φρύδια σου στην ηρεμία τους ώστε να δυναμώσουν.

Βλεφαρίδες

Εάν είσαι από εκείνες που χρησιμοποιούν ψεύτικες βλεφαρίδες, κάνε ένα break. Όσο περισσότερο τις πειράζεις, τόσο πιο επιρρεπείς είναι να πέσουν. Οι περισσότερες γυναίκες που κάνουν ψεύτικες βλεφαρίδες, τείνουν να μην έχουν καμία δική τους με την πάροδο του χρόνου. Για αυτό τώρα που κάθεσαι άφησέ τες λίγο στην ησυχία τους, ώστε να δυναμόσουν.

Κορωνοϊός ομορφιά νέα trends καραντίνα

Νερό - Το απόλυτο"όπλο" για την ομορφιά μας εν μέσω κορωνοϊού

Τώρα που είσαι σπίτι, έχεις πρόσβαση στο νερό όλο το 24ωρο. Σύμφωνα με την κλινική Mayo, ένας μέσος άνδρας πρέπει να πίνει 3,7 λίτρα την ημέρα, ενώ μια γυναίκα πρέπει να πίνει 2,3 λίτρα την ημέρα. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως καταναλώνουν πολύ λιγότερο. Τώρα που κάθεσαι λοιπόν πιες αρκετό νερό για να δεις τι κάνει στο πρόσωπό σου. Καλύτερο δέρμα, φωτεινότερα μάτια, ισχυρότερα νύχια και λαμπερά μαλλιά.

Ύπνος

Τώρα που δεν υπάρχει μετακίνηση, θα πρέπει να απολαμβάνεις πολύ περισσότερο ύπνο. Ο ύπνος είναι ο νούμερο ένα ενισχυτής ομορφιάς και ενισχυτής ανοσίας. Προσπάθησε να πηγαίνεις για ύπνο νωρίς, και να κρατάς ίδιο ωράριο. Τώρα είναι η ευκαιρία να καλύψεις όλες τις μέρες που έχασες από το πρωινό ξύπνημα. Μιας και μιλάμε για ομορφιά ωστόσο, σου έχουμε την τέλεια λύση για να τα αντιμετωπίσεις τα σπυράκια, και αυτή δεν είναι άλλη από τη μαγειρική σόδα.