Nέα χριστουγεννιάτικη συλλογή Molton Brown

Χmas is loading... με την ολοκαίνουργια γιορτινή σειρά Merry Berries & Mimosa του βρετανικού Οίκου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Nέα χριστουγεννιάτικη συλλογή Molton Brown

Aρώματα που ξυπνούν ευχάριστες εορταστικές αναμνήσεις καθώς και μοναδικές προτάσεις δώρων για εσένα και τους αγαπημένους σου συνθέτουν τη νέα Festive Limited Edition συλλογή Merry Berries & Mimosa του βρετανικού Οίκου αρωμάτων Molton Brown.

Λίγα λόγια για τη συλλογή

Το Merry Berries & Mimosa είναι μια κομψή εκδοχή ενός φρουτώδους-λουλουδένιου αρώματος, που δημιούργησε η Senior Perfumer Nathalie Koobus, η οποία, τα τελευταία χρόνια, έχει συνθέσει μερικά από τα πιο αγαπημένα εποχιακά αρώματα. H συλλεκτική αυτή συλλογή αναδεικνύει τα ζαχαρωτά κόκκινα μούρα και την εκλεπτυσμένη μιμόζα – ένα διακριτικό, χειμωνιάτικο, σπάνιο άνθος, με παγκόσμια συγκομιδή που δεν ξεπερνά τα 100-300 κιλά ετησίως.

Oι εορταστικές συσκευασίες έχουν φτιαχτεί από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό στις εγκαταστάσεις παραγωγής του brand στο Elsenham, οι οποίες έχουν μηδενική εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα. Στο ίδιο πλαίσιο, τα Festive Baubles και τα κουτιά των κεριών είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένα υλικά και μπορούν να ανακυκλωθούν μόλις αφαιρεθεί η ετικέτα της βάσης.

Molton Brown