Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Ο απόλυτος αρωματικός προορισμός ήρθε στην Ελλάδα!

To lifestyle brand, Bath & Body Works, είναι πλέον γεγονός και στη χώρα μας

Ο απόλυτος αρωματικός προορισμός ήρθε στην Ελλάδα!
BEAUTY NEWS 02.02.2023 10:28
Από Βάσω Αργυρέα

Με δύο νέα φυσικά καταστήματα, ένα στο The Mall Athens και ένα στο notos Θεσσαλονίκης, το Bath & Body Works κάνει την δυναμική του είσοδο και στη χώρα μας.

Στα νέα καταστήματα του lifestyle brand, που έχει ξεχωρίσει στην κατηγορία του personal care και του home fragrance, θα βρεις μια πλούσια γκάμα αρωματικών προϊόντων για το σώμα, την περιποίηση των χεριών και το σπίτι. Συγκεκριμένα, στο Bath & Body Works θα ανακαλύψεις την ομώνυνη signature σειρά περιποίησης σώματος και οικιακού αρωματισμού αλλά και αυτή της White Barn καθώς και τη σειρά περιποίησης και καθαρισμού χεριών και την συλλογή Aromatherapy.

Ο απόλυτος αρωματικός προορισμός ήρθε στην Ελλάδα!

Λίγα λόγια για το brand

Η Bath & Body Works λανσαρίστηκε στην αμερικανική αγορά το 1990 και είναι ο δημιουργός μερικών εκ των πιο επιτυχημένων αρωματικών σειρών των ΗΠΑ, όπως: το Japanese Cherry Blossom και το Eucalyptus Spearmint. Ακόμη, είναι ο ηγέτης σε πολλές κατηγορίες προσωπικής περιποίησης, ενώ είναι το #1 brand στις κατηγορίες: fine fragrance mist, ενυδάτωσης σώματος (#1 Body Lotion και #1 Body Cream), ανδρικής περιποίησης και body scrub.

Ο απόλυτος αρωματικός προορισμός ήρθε στην Ελλάδα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το μυστικό για πλούσιες βλεφαρίδες και έντονο βλέμμα

Αντίγραψε το καθημερινό μακιγιάζ της Φαίης Σκορδά

Share