Τα καλύτερα ανοιξιάτικα νεσεσέρ ομορφιάς

Η Apivita καλωσορίζει την άνοιξη και σου φτιάχνει την διάθεση!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Τα καλύτερα ανοιξιάτικα νεσεσέρ ομορφιάς

Για την ομορφότερη εποχή του χρόνου η Apivita δημιούργησε σούπερ ανοιξιάτικα σετ δώρων, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και να σε καθοδηγήσουν στη σωστή ρουτίνα ομορφιάς για να υποδεχθείς τη νέα σεζόν, όποια κι αν είναι η ανάγκη της επιδερμίδας σου!

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις το κατάλληλο σετ προκειμένου να φροντίσεις το πρόσωπό σου και να αναδείξεις τη φυσική του λάμψη και ζωντάνια.

Βρες το σετ που σου ταιριάζει...

  • Aqua Beelicious για ενυδάτωση & φρεσκάδα. Στο σετ θα βρεις: την κρέμα ημέρας (ελαφριάς ή πλούσιας υφής) σε κανονικό μέγεθος, την αντηλιακή κρέμα προσώπου Be Sun Safe SPF50 σε ειδικό μέγεθος και δώρο ένα μαύρο detox gel καθαρισμού με ενεργό άνθρακα και πρόπολη σε ειδικό μέγεθος.

Τα καλύτερα ανοιξιάτικα νεσεσέρ ομορφιάς

  • Bee Radiant για τα πρώτα σημάδια γήρανσης και ξεκούραστη επιδερμίδα. To νεσεσέρ περιλαμβάνει: την κρέμα ημέρας (ελαφριάς ή πλούσιας υφής), την ενυδατική κρέμα-gel προσώπου Bee Sun Safe SPF50, σε ειδικό μέγεθος και δώρο ένα κρεμώδη κρεμώδη αφρό καθαρισμού με ελιά, λεβάντα και πρόπολη, σε ειδικό μέγεθος.

Τα καλύτερα ανοιξιάτικα νεσεσέρ ομορφιάς

  • Wine Elixir για μείωση ρυτίδων, σφριγηλότητα και αίσθηση lifting. Στο σετ θα βρεις: την κρέμα ημέρας (ελαφριάς ή πλούσιας υφής ή με SPF 30), την αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων & των ρυτίδων Bee Sun Safe SPF 50, σε ειδικό μέγεθος και δώρο ένα απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού 3 σε 1 με χαμομήλι και μέλι, σε ειδικό μέγεθος.

Τα καλύτερα ανοιξιάτικα νεσεσέρ ομορφιάς

Όλα τα σετ κλείνονται μέσα σε πανέμορφα ανοιξιάτικα νεσεσέρ διακοσμημένα με διάφορα μοτίβα!