The Highlands Collection: Μια αρωματική συλλογή που θυμίζει τα σκωτσέζικα highlands!

Η νέα συλλεκτική σειρά της Jo Malone είναι ιδανική για μοναδικούς αρωματικούς συνδυασμούς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
The Highlands Collection: Μια αρωματική συλλογή που θυμίζει τα σκωτσέζικα highlands!

To μαγευτικό άγριο τοπίο των σκωτσέζικων Highlands αποτελεί την πηγή έμπνευσης για τη νέα limited edition αρωματική συλλογή της Jo Malone London. Ο λόγος για τη συλλογή The Highlands Collection. (ανακάλυψε και μερικά ακόμη Limited edition αρώματα του brand)

Η ολοκαίνουργια συλλεκτική συλλογή αρωμάτων αποτελείται από 5 limited edition αρώματα που μπορείς να συνδυάσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους για να βγάλεις μια μοναδική αίσθηση που θα κλέψει τις εντυπώσεις όπου και εάν βρίσκεσαι! (δες και μια ακόμη συλλεκτική σειρά αρωμάτων της Jo Malone που εμπνέεται από την Κίνα)

Λίγα λόγια για τη limited edition αρωματική συλλογή The Highlands Collection

Τα αρώματα της συλλεκτικής συλλογής μπορούν να συνδυαστούν για μία Scent Pairing εμπειρία. Το Melancholy Thistle σε συνδυασμό με το Mallow On The Moor προσφέρουν ένα αισθησιακό floral ξυλώδες άρωμα.

jo malone highlands

Με το Highland Heather έχεις ένα δυναμικό και ζωηρό, φρέσκο ξυλώδες άρωμα, ενώ με το Wild Achillea το αποτέλεσμα είναι έντονο και αναζωογονητικό.

Eco-friendly & eco conscious αρώματα

Η συλλογή The Highlands προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, με τα αρώματα να δημιουργούνται σε χώρο που αξιοποιεί την ηλιακή ενέργεια και λειτουργεί με 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια. Τα iconic cream boxes είναι ανακυκλώσιμα και κατασκευάζονται από υλικά πιστοποιημένα από το FSC, ενώ τουλάχιστον το 70% είναι ανακυκλωμένα υλικά.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι οι τσάντες Jo Malone London είναι κατασκευασμένες από χαρτί πιστοποιημένο από το FSC, ενώ όλα τα μέρη της, εκτός από τα χερούλια, είναι ανακυκλώσιμα και βιοδιασπώμενα.