Κορίτσια προσοχή: Με αυτά τα 4+1 βήματα θα κάνετε την επιδερμίδα σας να λάμπει

Πρέπει να τα ακολουθήσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κορίτσια προσοχή: Με αυτά τα 4+1 βήματα θα κάνετε την επιδερμίδα σας να λάμπει

Κορίτσια χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλες σας μιας και πρόκειται για ένα θέμα που σας αφορά. Παρακάτω σας έχουμε τα 4+1 βήματα που πρέπει σε κάθε περίπτωση να ακολουθήσετε, εάν θέλετε κι εσείς να κάνετε την επιδερμίδα σας να λάμπει από υγεία.

Το να αποκτήσεις το δέρμα των ονείρων σου, δεν είναι ποτέ απλή υπόθεση. Για το λόγο αυτό πρέπει κάθε φορά να ακολουθείς μία συγκεκριμένη μέθοδο, προκειμένου να ωφελήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο την επιδερμίδα σου και δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πάμε να δούμε τα 4+1 βήματα για να κάνεις την επιδερμίδα σου να λάμπει

Διάλεξε τα προϊόντα που σου ταιριάζουν

Δεν είναι ανάγκη να εφοδιαστείς με ακριβά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς προκειμένου να δεις το δέρμα των ονείρων σου. Το σημαντικό είναι σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που αγοράζεις να είναι ποιοτικά και όχι απαραίτητα ακριβά.

Ασχέτως ωστόσο από την τιμή του εκάστοτε προϊόντος, αυτό στο οποίο πρέπει να επενδύσεις, είναι μία φόρμουλα που να ταιριάζει με δικό σου τύπο δέρματος και να σου προσφέρει τα απαραίτητα αποτελέσματα. Μην ξεχνάς ότι και πολλά υλικά που έχουμε στο σπίτι μας μπορεί να λειτουργήσουν κατά αυτόν τον τρόπο, όπως για παράδειγμα το ελαιόλαδο που χρησιμοποιεί η Kate Middleton.

Πρόσεξε τι τρως

Η διατροφή συνδέεται άμεσα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επιδερμίδα σου και μπορεί αυτό να μην είναι κάτι που έχεις παρατηρήσει τώρα που είσαι νέα, ωστόσο σε λίγα χρόνια θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά και θα αρχίσεις να το σκέφτεσαι.

Προσπάθησε λοιπόν να εντάξεις στο διαιτολόγιό σου περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

Κοιμήσου καλά

Ο ύπνος επίσης είναι ένα από τα στοιχεία που επηρεάζουν το δέρμα σου και για το λόγο αυτό θα πρέπει να φροντίζεις ώστε να κοιμάσαι τουλάχιστον 7 ώρες τη μέρα, προκειμένου να αναπτύσσονται περισσότερο τα κύτταρα του προσώπου σου.

μυστικά ομορφιάς

Φόρα καθημερινά αντηλιακή

Την επιδερμίδα μας δεν την κάνει να γεράσει ο χρόνος αλλά ο ήλιος. Πρόσεξε καλά τα προϊόντα που βάζεις και φόρα καθημερινά αντηλιακή, ακόμα και το χειμώνα ακόμα και όταν έξω βρέχει. Πρόκειται για το πιο απαραίτητο προϊόν που μπορεί να εντάξεις στη συλλογή σου.

Βρες το δικό σου πρόγραμμα

Είναι σημαντικό να ακολουθείς μία συγκεκριμένη «ιεροτελεστία» όταν ασχολείσαι με το δέρμα σου. Οπότε προσπάθησε αν ξυπνήσεις μια μέρα και αποφασίσεις να περιποιηθείς το πρόσωπό σου, να το κάνεις κάθε μέρα αλλά και κάθε νύχτα και μόνο έτσι θα δεις αποτελέσματα.