Κι όμως! Το απόλυτο μυστικό για χάσιμο βάρους μόνο με μαγειρική σόδα - Θα σου κοπεί η όρεξη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κι όμως! Το απόλυτο μυστικό για χάσιμο βάρους μόνο με μαγειρική σόδα - Θα σου κοπεί η όρεξη

Η μαγειρική σόδα είναι αρκετά χρήσιμη καθώς είναι γνωστό πως είναι πολύτιμη για την υγεία αλλά και και την καθημερινότητά μας μιας και θεωρείται αρκετά χρήσιμη για διάφορες περιπτώσεις όπως είναι για παράδειγμα το καθάρισμα μιας κατσαρόλας από τα λίπη.

Αυτή τη φορά, αποφασίσαμε να σας αναφέρουμε αν τελικά η μαγειρική σόδα μπορεί να σας βοηθήσει στην απώλεια των κιλών σας. Πιθανότατα έχει κάποιες ελάχιστες άμεσες επιπτώσεις στην απώλεια βάρους. Η μαγειρική σόδα μπορεί να έχει έμμεσο αποτέλεσμα στην απώλεια βάρους, κυρίως λόγω του υγρού με το οποίο αναμιγνύεται συνήθως.

Το μυστικό της μαγειρικής σόδας για απώλεια βάρους

Τα μυστικά της μαγειρικής σόδας

Μια δημοφιλής επιλογή είναι να συνδυάσετε τη μαγειρική σόδα με μηλόξυδο. Αυτό, σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε λιγότερη πείνα. Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η επίδραση του μηλόξυδου στην απώλεια βάρους είναι περιορισμένη.

Η μαγειρική σόδα αραιώνεται συχνά σε νερό, είτε μόνη της, είτε μαζί με μηλόξυδο ή χυμό λεμονιού. Όταν καταναλώνετε καθημερινά, τέτοια ποτά είναι πιθανό να αυξήσετε και την ημερήσια πρόσληψη υγρών. Αυτό μπορεί να βελτιώσει τα συνολικά επίπεδα ενυδάτωσης, κάτι που σύμφωνα με έρευνες μπορεί να μειώσει την πείνα, να αυξήσει τον μεταβολισμό και να προωθήσει την απώλεια σωματικού λίπους.

Βάλε σε ένα μπολ μαγειρική σόδα και άφησέ το στο ψυγείο - Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει

Θα ξετρελαθείτε, μόλις δείτε το αποτέλεσμα από την τοποθέτηση ενός μπολ στο ψυγείο, περιέχοντας μονάχα μαγειρική σόδα και θα το επαναλαμβάνετε καθημερινά.

Η μαγειρική σόδα έχει περισσότερες ιδιότητες από ότι νομίζετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά μέρη του σπιτιού σαν καθαριστικό, όπως για παράδειγμα στον καναπές σας. Ειδικά αν δεν είστε θαυμαστές των χημικών ουσιών, τότε το συγκεκριμένο προϊόν θα σας λύσει τα χέρια.

Με αυτόν τον τρόπο θα... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr