Ρίξτε 5 ασπιρίνες στο πλυντήριο ρούχων - Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει

Το φοβερό τρικ που πρέπει να γνωρίζουν όλες οι σωστές νοικοκυρές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίξτε 5 ασπιρίνες στο πλυντήριο ρούχων - Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει

Πολλά κόλπα υπάρχουν τόσο για το καθάρισμα του ίδιου του πλυντηρίου, όσο όμως και για τα ρούχα για αυτό και εμείς σας έχουμε ακόμα ένα τρικ που θα κάνει θαύματα, εκτός από το γνωστό με την μαγειρική σόδα.

Ρίξτε 5 ασπιρίνες στο πλυντήριο ρούχων

Αυτό λοιπόν που θα σας σώσει και που χωρίς αμφιβολία το έχουμε όλοι σπίτι μας είναι η ασπιρίνη. Αν, λοιπόν, θέλετε να αποφύγετε το γάριασμα των ρούχων μπορείτε πολύ απλά να πάρετε πέντε ασπιρίνες και να τις διαλύσετε σε 2 λίτρα νερό.

Τα λευκά και ταλαιπωρημένα ρούχα θα πρέπει να μείνουν για 8-9 ώρες στο νερό έτσι ώστε να μουλιάσουν καλά.

Διαφορετικά μπορείτε να προσθέσετε κατά τη διάρκεια κανονικής πλύσης του πλυντηρίου σας δισκία ασπιρίνης μαζί με το απορρυπαντικό. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!

Ρίξτε 5 ασπιρίνες στο πλυντήριο ρούχων

Ξέμεινες από απορρυπαντικό; Φτιάξε αυτό το σπιτικό μείγμα με μαγειρική σόδα

Πήγατε να βάλετε πλυντήριο και συνειδητοποιήσατε πως ξεμείνατε από απορρυπαντικό; Μην σκάτε! Αυτό το σπιτικό μείγμα με μαγειρική σόδα που θα βρείτε παρακάτω είναι η... σωτήρια λύση σας, ενώ μπορείτε να φτιάξετε με σόδα και μαλακτικό ρούχων.

Αν έχετε έστω και λίγο απορρυπαντικό στο κουτί και απλά δεν λέει να βγει από εκεί μέσα, τότε προσθέστε λίγο ζεστό νερό και ανακινήστε καλά. Φυσικά μπορείτε να το ενισχύσετε με 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα, η οποία λειτουργεί ως ενισχυτικό του απορρυπαντικού και θα βοηθήσει να καθαρίσουν τα ρούχα σας πολύ καλά.

Αν δεν έχετε καθόλου απορρυπαντικό, χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα σε ένα κανονικό φορτίο.

Τα ρούχα σας θα είναι καθαρότερα από ό, τι φαντάζεστε με τη δράση της σόδας! Ως τελευταία λύση, αν δεν έχετε ούτε σόδα, προσθέστε 1/4 του φλυτζανιού χλωρίνη στη θέση του απορρυπαντικού!

μαγειρική σόδα σόδα