Jennifer Aniston: Ποιό είναι το αγαπημένο της skincare brand στο οποίο ορκίζεται & είναι value for money;

H χολιγουντιανή σταρ δηλώνει φανατική των προϊόντων Mario Badescu

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

H 54χρονη πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειρά "Τα Φιλαράκια" έχει μια υπέροχη επιδερμίδα, την οποία φροντίζει να διατηρεί νεανική και λαμπερή επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας. Έτσι, δεν είναι τυχαίο που πειραματίζεται αρκετά και συχνά με πολλά brand καλλυντικών μέχρι να καταλήξει σε εκείνο που της ταιριάζει γάντι. (δες και ποιό είναι το αγαπημένο άρωμα της Beyoncé)

Μέσα από αυτήν τη διαδρομή, η κούκλα Jennifer Aniston, δοκίμασε και τα προϊόντα-κλειδί της σειράς Mario Badescu- τα οποία διατίθενται στην Ελλάδα απoκλειστικά από τα καταστήματα Hondos Center- ξεχωρίζοντας το Drying Lotion. Πρόκειται για ένα θρυλικό προϊόν που χρησιμοποιείται απευθείας σε σπυράκια για να τα ξηραίνει κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ κοστίζει μόνο €22,95!

Το συγκεκριμένο προϊόν, χρησιμοποιείται πριν τον ύπνο (μετά τον καθαρισμό και το toner).Απλά βύθισε μια μπατονέτα στο μπουκάλι και εφάρμοσε απευθείας πάνω στο σπυράκι χωρίς να τρίψεις. Άφησε το να στεγνώσει και ξέπλυνε το πρωί. (ανακάλυψε και μια ακόμη beauty άφιξη στο «νησί των ανέμων»)

Λίγα λόγια για το Mario Badescu Skincare brand στο οποίο ορκίζεται η Jennifer Aniston

Γεννημένος στη Ρουμανία, ο Mario Badescu ήταν αισθητικός κοσμητολόγος που μετακόμισε στη Νέα
Υόρκη τη δεκαετία του 1960. Μελετώντας την επιστήμη της περιποίησης του δέρματος και πόσο
μοναδικό είναι το δέρμα κάθε ατόμου δημιούργησε το ομώνυμο brand στο μικρό του διαμέρισμα, που πολύ σύντομα απέκτησε παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.

mario badescu


Ο ίδιος έχει πει χαρακτηριστικά για τη φιλοσοφία του brand που δημιούργησε:

"Η οικονομική προσιτότητα και η απλότητα είναι πραγματικά σημαντικές αξίες για εμάς - πιστεύουμε ότι ένα υγιές δέρμα είναι για όλους". Ακόμη πίστευε ότι ένα υγιές δέρμα είναι για πάντα και η δημιουργία μιας εξατομικευμένης ρουτίνας περιποίησης του δέρματος ήταν το κλειδί για εκπληκτικά αποτελέσματα υψηλής ποιότητας στο σπίτι.

mario badescu

Θυμίζουμε ότι όλα τα προϊόντα της σειράς Mario Badescu είναι cruelty free και πληρούν επίσης και άλλα πρότυπα του clean beauty που έχουν θεσπίσει από τους παγκοσμίως retailers. Ανάμεσα στα best sellers της πλούσιας γκάμας του Mario Badescu είναι τα facial sprays, η drying lotion και τα drying patch, ενώ ακόμη ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, το Vitamin C serum, o ορός ματιών, Brightening Eye Serum και το ανάλαφρο μη λιπαρό αντηλιακό Mineral Sunscreen SPF 30.

Info

Tην ολοκληρωμένη σειρά Mario Badescu θα τη βρεις αποκλειστικά στα Hondos Center.