Είσαι καλεσμένη σε βάφτιση; Αυτές είναι οι top συμβουλές για ένα υπέροχο μακιγιάζ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Ανακάλυψε το ιδανικό μακιγιάζ για την περίσταση

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Μόλις έλαβες το προσκλητήριο για τη βάφτιση του παιδιού της καλύτερής σου φίλη, που είναι σε λίγες μόλις εβδομάδες και δεν ξέρεις τι να φορέσεις αλλά και με τι μακιγιάζ να υιοθετήσεις; Νo worries! Και αυτό γιατί δεν χρειάζεται να αγχωθείς αφού η προετοιμασία για μια βάφτιση δεν είναι τόσο απαιτητική όσο φαντάζεσαι.

Αφού λοιπόν επιλέξεις το outfit για την εμφάνισή σου, το οποίο φυσικά δεν πρέπει να είναι υπερβολικό, λόγω της περίστασης ακολούθησε ευλαβικά τις παρακάτω top συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το κατάλληλο μακιγιάζ για να αναδείξει το total look σου. (δες και τα μυστικά ομορφιάς για πυκνές και γεμάτες βλεφαρίδες με όγκο & ακαταμάχητο βλέμμα)

Δες τις καλύτερες συμβουλές για ένα υπέροχο μακιγιάζ για βάφτιση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Με αυτές τις συμβουλές, θα δημιουργήσεις ένα μακιγιάζ που θα αναδείξει τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σου, ενώ ακόμη θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις την ημέρα της βάφτισης αναδεικνύοντας το προσωπικό σου στιλ μέσα από ένα υπέροχο μακιγιάζ!

Natural base

Επίλεξε ένα ανάλαφρο foundation που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου για να δημιουργήσεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η φρέσκια βάση θα δώσει λάμψη στο πρόσωπό σου αφήνοντας μια υγιή και φωτεινή όψη.

γυναίκα μακιγιαρισμένη κρατά λουλούδι
Shutterstock

Bold eyes

Η ένταση στο βλέμμα πάντα εντυπωσιάζει. Προτίμησε αποχρώσεις που συμπληρώνουν την εμφάνισή σου και δημιούργησε ένα σαγηνευτικό βλέμμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ειδικά γι' αυτή τη σεζόν οι ροζ και παστέλ αποχρώσεις είναι η καλύτερη επιλογή.

Juicy lips

Εάν επιλέξεις ένα έντονο μακιγιάζ για τα βλέφαρα, προτίμησε φυσικούς και γήινους στα χείλη σου. Ένα απαλό ροζ ή nude κραγιόν θα δημιουργήσει την τέλεια ισορροπία στο μακιγιάζ σου

Perfect brows

Τα φρύδια δίνουν δομή στο πρόσωπο. Χρησιμοποίησε ένα μολύβι ή μια σκιά που ταιριάζει στο χρώμα των φρυδιών σου για να τους δώσεις το επιθυμητό σχήμα και να τα διαμορφώσεις φυσικά.

It's glow time!

Πρόσθεσε λίγο ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά για να δώσεις μια υγιή λάμψη στην επιδερμίδα σου. Ακόμη μπορείς να συμπληρώσεις το μακιγιάζ σου με μια ιδέα από ένα υγρό highlighter σε σημεία-κλειδί του προσώπου για να δώσεις μια όψη υγείας και λάμψης.