Με αυτό το σπρέι που κοστίζει κάτω από 10 ευρώ θα καλύψεις τα γκρίζα μαλλιά χωρίς βαφή - Το χρησιμοποιεί και η 57χρονη Salma Hayek!

Η εφαρμογή του είναι πανεύκολη!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η ηθοποιός και παραγωγός, Salma Hayek παρότι στα 57 της χρόνια έχει αγκαλιάσει όλα όσα φέρνει ο χρόνος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξακολουθεί να έχει κάποια καλά κρυμένα μυστικά για τη φροντίδα της. Ένα από αυτά έχει να κάνει με την κάλυψη των γκρίζων και των λευκών στα μαλλιά της, για τα οποία η ίδια έχει αποκαλύψει ότι χρησιμοποιεί μια μαύρη μάσκαρα!

Ναι, σωστά διάβασες κάθε φορά που η Salma θέλει να καμουφλάρει τα λευκά, χωρίς να βάψει τα μαλλιά της, απλώς εφαρμόζεις μια στρώση μαύρης μάσκαρα στα επίμαχα σημεία. Βέβαια για την awards season, που πρόσφατα ολοκληρώθηκε με την τελετή απονομής των Όσκαρ, η πανέμορφη ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει τη φροντίδα των μαλλιών της στους ειδικούς, που επιμελήθηκαν το hair-look της. (δες και τα 8 πιο συχνά λάθη που κάνεις με τα μαλλιά σου & καταστρέφονται)

Ποιο είναι το σπρέι που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τις γκρίζες ρίζες χωρίς βαφή & το οποίο χρησιμοποιεί η Salma Hayek;

Για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, η ταλαντούχα ηθοποιός, Salma Hayek, εμπιστεύτηκε τους ειδικούς, οι οποίοι για να καμουφλάρουν τις γκρίζες ρίζες των μαλλιών της χρησιμοποίησαν το σπρέι κάλυψης για λευκά και γκρίζα, Magic Retouch της L'Oreal Paris, το οποίο λειτούργησε σαν makeup για τα μαλλιά της.

Μάθε περισσότερα για το σπρέι κάλυψης

Πρόκειται για ένα σπρέι που καλύπτει άμεσα τις λευκές ρίζες με ένα γρήγορο ψέκασμα, όπως, όπου και όποτε το χρειάζεσαι. Το μικρο-στόμιο ακριβείας του Magic Retouch της L’Oreal Paris εξασφαλίζει στοχευμένη εφαρμογή στη ρίζα, ενώ οι πλούσιες χρωστικές με πιο υψηλή συγκέντρωση και από το make-up, χαρίζουν απόλυτα ομοιόμορφη κάλυψη.

σπρέι μαλλιών για λευκά

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να εφαρμόσεις από απόσταση 13 εκατοστών και τέλος τα λευκά σε 3 μόλις δευτερόλεπτα! Διατίθενται σε 10 αποχρώσεις για να ανακαλύψεις αυτή που σου ταιριάζει, ενώ έχει αδιάβροχη σύνθεση που διαρκεί έως και 33 χρήσεις. Θα το βρεις με τιμή που ξεκινά από 10 ευρώ.

Το how to της εφαρμογής

Ανακίνησε καλά πριν τη χρήση και στη συνέχεια κράτησε το σπρέι σε όρθια θέση. Εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά, μετά το styling, κρατώντας το σε απόσταση περίπου 13 cm από τις ρίζες. Σημείωσε ότι για 2 περίπου λεπτά δεν θα πρέπει να αγγίζεις τα μαλλιά σου μέχρι να στεγνώσει.