Το tip που θα σε σώσει! Κάνε το concealer σου να κρατήσει περισσότερο!

Ανακαλύψτε πως!

Το tip που θα σε σώσει! Κάνε το concealer σου να κρατήσει περισσότερο!

Μάυροι Κύκλοι - Concealer σημειώσαμε 2! Διαβάστε παρακάτω...

Πράγματι, οι μαύροι κύκλοι είναι άκρως εκνευριστικοί, ταλαιπωρούν τη μέση γυναίκα από την ώρα που θα ξυπνήσει, ενώ την κάνουν να φαίνεται μόνιμα κουρασμένη, αν δεν καλυφθούν "όπως-όπως" με κάποιο τρόπο!

Δείτε ακόμη: Αντρέας Φουστάνος: Να φοράς τη πλαστική επέμβαση, να μη σε φοράει! Καρφί για το GNTM!

Σαφώς πριν σε πάω στην "κίνηση ματ" που είναι το concealer (εδώ, θα σου πω και ένα τρικ να το κάνεις να διαρκεί περισσότερο και να σου γλυτώνεις χρήματα) θα σου πω οτι για να είσαι και να φαίνεσαι λαμπερή και υγιής, πρέπει να τρως καλά, να κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες ημερησίως και να κάνεις συχνούς καθαρισμούς και απολεπίσεις στο δέρμα σου, το οποίο κατά τη διάρκεια της ημέρας αντικειμενικά περνάει δύσκολα και πρέπει να αναπνέυσει!

Δείτε ακόμη: Ουγγαρέζος - Σκορδά: Η παρατήρηση που τον έβγαλε απ' τα ρούχα του! (Βίντεο)

Με τα παραπάνω δεδομένα λοιπόν, ενώ έχουν δημιουργηθεί πολλά προϊόντα μακιγιάζ με έντονη καλυπτικότητα που εξαφανίζουν τις σκιές κάτω από τα μάτια σε μια glam εμφάνιση, τι συμβαίνει όταν το concealer σου τελειώσει πριν καν το καταλάβεις; Το μυστικό βρίσκεται σε ένα άλλο προϊόν μακιγιάζ που έχεις ήδη σπίτι σου και αυτό δεν είναι άλλο από το κόκκινο κραγιόν! Ναι καλά άκουσες!

Σύμφωνα με τις γκουρού του μακιγιάζ, το κόκκινο χρώμα εξουδετερώνει τη σκούρα μοβ απόχρωση των μαύρων κύκλων, χαρίζοντας μια πιο ομοιόμορφη βάση για να “δουλεψετε” το foundation σας.

Δείτε ακόμη: Meghan Markle : Αυτά είναι τα Style Tricks που χρησιμοποίησε για να κρύψει την εγκυμοσύνη της!

Συμπέρασμα: Βάλε το κόκκινο κραγιόν σου, όπως θα κάνε με ένα οποιοδήποτε concealer σε μορφή stick, κάτω από τα μάτια σου. Άπλωσε ταμποναριστά μέχρι να καλυφθεί όλη η περιοχή και χρησιμοποίησε λίγη πούδρα για να σταθεροποιηθεί. Εφάρμοσε σε όλο το πρόσωπο και πάνω από τους μαύρους κύκλους που τώρα είναι καλυμμένοι με κόκκινο κραγιόν, το foundation σου και συνέχισε πάλι με λίγη πούδρα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή των ματιών. Τελευταία κίνηση, “σφράγισε” το αποτέλεσμα με λίγη πούδρα.

Έτοιμη να φωτογραφηθείς και να μαγέψεις το κόσμο στο πέρασμά σου!