Date Night: Αυτό είναι το απόλυτο μακιγιάζ που αρέσει σε όλα τα αγόρια!

Όχι στο βαρύ μακιγιάζ, ναι στο fresh look!

Date Night: Αυτό είναι το απόλυτο μακιγιάζ που αρέσει σε όλα τα αγόρια!

Σου έστειλε μήνυμα, δεν απάντησες αμέσως αλλά περίμενες μία ώρα, σου ζήτησε να βγείτε, τσίριξες, το είπες στις φίλες σου και απάντησες «ναι, ok, cool” ενώ στην πραγματικότητα έτρεχες πανικόβλητη πάνω κάτω στο δωμάτιό σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να βαφτείς! Τι θα έλεγες για ένα super fresh look που θα τον ξετρελάνει και δεν θα σου πάρει 15 ώρες; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μήπως τόσο καιρό έβαζες το bronzer λάθος; Αυτός είναι ο σωστός τρόπος!

1

Αν ρωτήσεις 10 αγόρια «σου αρέσει το μακιγιάζ στα κορίτσια;» τα 9 θα σου απαντήσουν όχι. Είναι άσχετοι και δεν ξέρουν. Αυτό που δεν τους αρέσει είναι το έντονο μακιγιάζ, αυτό που κάνει «μπαμ» όταν σε κοιτάζουν. Αυτό σημαίνει πως και θα βαφτείς και θα τον κάνεις να παραμιλάει. Το διακριτικό μακιγιάζ που σου προτείνουμε επιβάλλει λαμπερή επιδερμίδα, δαγκωμένα χείλη (για να μπορέι να σε φιλήσει) και πολύ sexy attitude!

Δείτε ακόμη: Πέτυχε το σωστό contouring μέσα σε δυο λεπτά! Βήμα - βήμα ο τρόπος!

2

Θα ξεκινήσεις λοιπόν με λίγη βάση για να τονώσεις την επιδερμίδα σου και το Master Prime Illuminator είναι ιδανικό! Πέρασέ το σε όλο το πρόσωπο και βάλε μουσική… Πως θα μπεις σε mood;

Δείτε ακόμη: Τα top 5 hihglighters που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου! Δώσε λάμψη στη ζωή σου!

3

Επόμενο βήμα είναι τα μάτια σου και επειδή θα είναι σχεδόν άβαφα πρέπει να μην υπάρχει ίχνος μαύρων κύκλων. Το instant age Rewind θα τους εξαφανίσει όπως και τα μικρά σπυράκια που μόλις εντόπισες… ταμπονάρισε λίγο πάνω τους!

Δείτε ακόμη: Πέτυχε το απόλυτο cat eye! Αυτός είναι ο τρόπος βήμα - βήμα!

44

Σήμερα δεν θα φορέσεις μάσκαρα (ΣΟΚ!) αλλά ελάχιστο καφέ μολύβι κάτω από τα μάτια σου. Κάνε μία γραμμή από τη μέση του βλεφάρου και προς τα έξω (για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα) και στη συνέχεια σβύσε τη με μία μπατονέτα.

5

Όλη η υπόθεση σε αυτό το μακιγιάζ είναι τα δαγκωμένα χείλη και το Color Drama Νο 110 θα σου τα χαρίσει. Ταμπονάρισε το χρώμα στα χείλη σου με το δάχτυλό σου και μην σε πιάνει τελειομανία… το θέμα είναι να κάνεις τα χείλη σου να μοιάζουν φιλημένα πριν να φιληθούν!