Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβαλε κόκκινο κραγιόν και ο Χάρης δεν ξεκόλλαγε από πάνω της! "Έλαμπε" ολόκληρη!

Ήταν μία θεά!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβαλε κόκκινο κραγιόν και ο Χάρης δεν ξεκόλλαγε από πάνω της!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά, μιας και έβαλε το πιο εκρηκτικό κόκκινο κραγιόν και ο Χάρης δεν ξεκόλλαγε στιγμή από πάνω της μιας και η αγαπημένη του σύζυγός, "έλαμπε" ολόκληρη!

Το πανέμορφο ζευγάρι έκανε μία νέα τηλεοπτική εμφάνιση στον «Τροχό της Τύχης» και, η πανέμορφη Αντελίνα έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα σακάκι με παγέτα και το συνδύασε με μαύρο παντελόνι και μαύρο τοπ, ωστόσο την παράσταση "έκλεψε" το κόκκινο κραγιόν που επέλεξε να φορέσει!

Ο Χάρης στάθηκε δίπλα της όλο χαρά και το ζευγάρι τράβηξε πάνω του τα βλέμματα ξανά!

Έχετε δει ωστόσο την κουζίνα που έχουν στο σπίτι τους; Θα πάθετε πλάκα!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβαλε κόκκινο κραγιόν και τρέλανε τον Χάρη! Το ζευγάρι όπως δεν το ξαναείδατε!

H Αντελίνα Βαρθακούρη έβαλε κόκκινο κραγιόν και τρέλανε τον Χάρη, ενώ το ζευγάρι είναι όπως δεν το ξαναείδατε!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, μπορεί να έχουν γράψει ιστορία με τους καυγάδες τους, αλλά όπως όλα δείχνουν μόνιασαν ξανά!

Οι δυο τους πήγαν να δουν έναν αγώνα μπάσκετ και η Αντελίνα που όλοι αγαπήσαμε έκανε εμφάνιση από άλλον πλανήτη! Έβαλε κόκκινο κραγιόν, έπιασε πάνω τα μαλλιά της και τρέλανε και τον Χάρη αλλά και εμάς! Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram της:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν έχετε δει ποτέ ξανά την ταυτότητά της! Πόσο έχει αλλάξει;


Αντελίνα Βαρθακούρη: Έδωσε βραβείο στον Χάρη και έκανε την πιο τρυφερή ερωτική εξομολόγηση!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε την πιο τρυφερή ερωτική εξομολόγηση και έδωσε στον Χάρη ένα βραβείο!

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός τραγουδιστής έγιναν πολύ αγαπητοί μέσα από την συμμετοχή τους στην εκπομπή Globetrotters, του Star!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έχουν μείνει βαθιά χαραγμένοι στην μνήμη μας με τους επικούς καυγάδες τους. Ωστόσο οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και η αγάπη τους είναι τόσο βαθιά που κανένας τσακωμός δεν τους νικά!

Η εκπομπή «Happy Day», του AlphaTv έδωσε στον Χάρη το βραβείο του «ήρωα» και με την σειρά της η Αντελίνα Βαρθακούρη συμφώνησε με το βραβείο και δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μέσα από την οποία έκανε μια γλυκιά ερωτική εξομολόγηση!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Να 'σαι πάντα καλά Χαραλάμπη μου, γερός δυνατός, με αντοχές και να το παίρνεις το βραβείο κάθε χρόνο... γιατί ούτε αλλάζω... ούτε σε αφήνω... μαζί μέχρι... τα γεράματα»!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Αντελίνα Βαρθακούρη Χάρης Βαρθακούρης

Επίσης η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε τον Χάρη από το χέρι και τον έφτασε στην κορυφή!