Αντελίνα Βαρθακούρη: Στην κουζίνα του σπιτιού της έχει κόκκινο χαλί! Η φωτογραφία κατευθείαν από το κινητό της!

Πάνω σε αυτό κάθεται...

Αντελίνα Βαρθακούρη: Στην κουζίνα του σπιτιού της έχει κόκκινο χαλί! Η φωτογραφία κατευθείαν από το κινητό της!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη με μια φωτογραφία που έρχεται κατευθείαν από το κινητό της μας αποκαλύπτει ότι στην κουζίνα του σπιτιού της έχει κόκκινο χαλί!

Η παρουσιάστρια έγινε πολύ αγαπητή στον κόσμο μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη μέσα από την συμμετοχή τους στο Globetrotters, στο Star!

Η Αντελίνα είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της!

Έτσι κι αυτήν την φορά η ίδια δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία και συγκεκριμένα μέσα από Instastory που μας δείχνει ότι στην κουζίνα του σπιτιού της έχει ένα εντυπωσιακό κόκκινο χαλί και πάνω του κάθεται ο σκύλος τους.

Μάλιστα όπως λέει του έχει φορέσει ένα πουλοβεράκι για να μην κρυώνει!

Δείτε την φωτογραφία:

Αντελίνα Βαρθακούρη σπίτι

Επίσης αυτή είναι η πιο ζεστή γωνία του σπιτιού της! Δίπλα στο τζάκι το δέντρο της θα το λατρέψεις!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Το σαλόνι του σπιτιού της θα σε αφήσει άφωνο! Έχει στο κέντρο...

Θα σε αφήσει άφωνο το σαλόνι του σπιτιού της Αντελίνας Βαρθακούρη! Έχει στο κέντρο... του δωματίου ένα τεράστιο δέντρο!

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν συζητηθεί παρά πολύ την φετινή χρονιά κι αυτό γιατί μέσα από την συμμετοχή τους στο Globbetroters του Star τους γνωρίσαμε καλύτερα και αγαπήσαμε τους επικούς καυγάδες!

Άλλωστε, πως να ξεχάσεις τις επικές ατάκες τις Αντελίνας στον Χάρη όπως το.. «άντε ρε βόιδι» κι άλλες πολλές! Αυτήν την φορά όμως θα μιλήσουμε για μια τρυφερή στιγμή του ζευγαριού!

Η Αντελίνα Τελώνη - Βαρθακούρη λόγω των εορτών στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της και ο Χάρης το δημοσίευσε και της συνεχάρη λέγοντας της πως περιμένεις πως και πως να το γεμίσουν δώρα για τα παιδιά!

Έτσι λοιπόν είδαμε για πρώτη φορά το σαλόνι του σπιτιού τους και είναι τόσο εντυπωσιακό που μας άφησε πραγματικά άφωνους!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης σπίτι σαλόνι