Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτή είναι η πιο ζεστή γωνία του σπιτιού της! Δίπλα στο τζάκι το δέντρο της θα το λατρέψεις!

Φωτογραφία από μέσα!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτή είναι η πιο ζεστή γωνία του σπιτιού της! Δίπλα στο τζάκι το δέντρο της θα το λατρέψεις!

Αυτή είναι η πιο ζεστή γωνία στο σπίτι της Αντελίνας Βαρθακούρη και του συζύγου της Χάρη. Δίπλα στο τζάκι, το δέντρο που έχει στολίσει θα το λατρέψεις.

Έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη και δεμένη οικογένεια, το ζευγάρι κάθε ημέρα έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά του.

Πρι λίγες ημέρες, η Αντελίνα Βαρθακούρη η οποία κέρδισε το Globetrotters με τον Χάρη, μας έδειξε την πιο ζεστή γωνία του σπιτιού της. Στο σαλόνι έχει στολίσει ένα πανέμορφο δέντρο το οποίο έχει δίπλα από το τζάκι της.

Μαζί με την φωτογραφία από το σαλόνι της στο Instagram, δημοσίευσε και τη γαλοπούλα που έφτιαξε για την οικογένεια της.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Το σαλόνι του σπιτιού της θα σε αφήσει άφωνο! Έχει στο κέντρο...

Θα σε αφήσει άφωνο το σαλόνι του σπιτιού της Αντελίνας Βαρθακούρη! Έχει στο κέντρο... του δωματίου ένα τεράστιο δέντρο!

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν συζητηθεί παρά πολύ την φετινή χρονιά κι αυτό γιατί μέσα από την συμμετοχή τους στο Globbetroters του Star τους γνωρίσαμε καλύτερα και αγαπήσαμε τους επικούς καυγάδες!

Άλλωστε, πως να ξεχάσεις τις επικές ατάκες τις Αντελίνας στον Χάρη όπως το.. «άντε ρε βόιδι» κι άλλες πολλές! Αυτήν την φορά όμως θα μιλήσουμε για μια τρυφερή στιγμή του ζευγαριού!

Η Αντελίνα Τελώνη - Βαρθακούρη λόγω των εορτών στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της και ο Χάρης το δημοσίευσε και της συνεχάρη λέγοντας της πως περιμένεις πως και πως να το γεμίσουν δώρα για τα παιδιά!

Έτσι λοιπόν είδαμε για πρώτη φορά το σαλόνι του σπιτιού τους και είναι τόσο εντυπωσιακό που μας άφησε πραγματικά άφωνους!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης σπίτι σαλόνι