Γίνε classy & fabulous, σαν τη Βάσω Λασκαράκη - Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να αντιγράψεις το μακιγιάζ της

Πως θα το κάνεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram - @vasolaskaraki
Instagram - @vasolaskaraki

Η αγαπημένη ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη είναι υπέρμαχος του φυσικού μακιγιάζ, που αρκετές φορές τονίζει με έντονες αποχρώσεις κραγιόν στα χείλη. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επέλεξε γήινες αποχρώσεις σε βλέφαρα και ζυγωματικά, ολοκληρώνοντας το μακιγιάζ της με φούξια κραγιόν και ένα ανάλαφρο κυματιστό εφέ στα μαλλιά της. Δες πώς θα την αντιγράψεις...

Βάσω Λασκαράκη
Instagram - @vasolaskaraki

How to

Σε καθαρή επιδερμίδα εφάρμοσε μερικές σταγό νες από έναν ορό, ανάλο γα με τον τύπο του δέρμα τός σου και μετά άπλωσε την κρέμα σου. Αφού απορροφηθεί καλά, τοπο θέτησε σε τυχόν ατέλειες ή μαύρους κύκλους μια ιδέα από ένα υγρό make-up. Μόλις τελειώσεις, πέρασε από όλο το κινητό βλέφα ρο μια μπεζ σκιά και τόνισε τις άκρες των βλεφάρων σου με ένα μαύρο μολύβι, συμπληρώνοντας το μα κιγιάζ των ματιών σου με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρας στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες. Για τα χείλη, επίλεξε ένα φωτεινό κραγιόν σε φούξια τόνο, που θα αναδείξει μοναδικά το beauty look σου. Τέλος, σε ό,τι αφορά στο χτένισμά σου, κάνε μια χωρίστρα στο πλάι και με λίγο αφρό αλλά και με τη βοήθεια του σεσουάρ δημιούργησε ένα ανάλαφρο κυματιστό εφέ.

Tip

Για να απλώσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια το κραγιόν σου, χρησιμοποίησε ένα ειδικό πινέλο χειλιών, που θα σε βοηθήσει στην εφαρμογή, ξεκινώντας πάντα από το κέντρο τους.