Mad VMA 2023: Τα 6+1 beauty looks που ξεχώρισαν!

Δες τι επέλεξαν οι αγαπημένες μας σταρ για το κόκκινο χαλί της δημοφιλούς διοργάνωσης

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NPD Photo Agency
NPD Photo Agency

Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας Mad VMA 2023, που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιρινού mood και του πρώτου σου μεγάλου καλοκαιρινού party, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά και με εξαιρετική επιτυχία τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). (δες εδώ τις λαμπερές εμφανίσεις που ξεχώρισαν από τα φετινά βραβεία)

Εκεί βρέθηκαν και πολλά αγαπημένα πρόσωπα της showbiz που παρέλασαν στο κόκκινο χαλί προκειμένου να γιορτάσουν τα 20 χρόνια της διοργάνωσης. Εμείς ξεχωρίσαμε 7 λατρεμένες μας σταρ, οι οποίες υιοθέτησαν μοναδικά beauty looks που κυριολεκτικά έκλεψαν την παράσταση! (δες εδώ και άλλο ένα εντυπωσιακό look από τα Mad VMA 2023)

Τα 6+1 beauty looks που ξεχώρισαν στα Mad VMA 2023

mva 2023
NPD Photo Agency

Η δημοφιλής νεαρή τραγουδίστρια, Αναστασία, προτίμησε ένα φυσικό μακιγιάζ σε βλέφαρα, χείλη και ζυγωματικά σε γήινες αποχρώσεις που έδεσε τέλεια με το εντυπωσιακό outfit που επίλεξε. Όσο για το hair-look της; Το sleek hair έδωσε μια σικάτη πινελιά που συμπλήρωσε το total look της.

mva 2023
NDP Photo Agency

H fashion expert, Ζενεβιέβ Μαζαρί, έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της με το εντυπωσιακό φόρεμα που επίλεξε για τη βραδιά. Μάλιστα, το συγκεκριμένο outfit φρόντισε να το ολοκληρώσει με ένα μίνιμαλ μακιγιάζ με ένταση στα χείλη -για τα οποία προτίμησε μια brick-red απόχρωση- και ένα ίσιο hair-look με χωρίστρα στη μέση.

mva 2023
NPD Photo Agency

Η πανέμορφη τραγουδίστρια, Τάνια Μπρεάζου, υιοθέτησε ένα makeup look με τονισμένα βλέφαρα σε μεταλλικές αποχρώσεις, ενώ για τα χείλη και τα ζυγωματικά προτίμησε ροζ αποχρώσεις. Βέβαια αυτό που ξεχώρισε στην εμφάνισή της ήταν το μοναδικό της χτένισμα με τα μαλλιά της πιασμένα πάνω και στολισμένα με πολύχρωμους φιόγκους.

mva 2023
NPD Photo Agency

Η ποπ τραγουδίστρια, Καλομοίρα, ντυμένη σε total white προτίμησε ένα natural μακιγιάζ με απαλά τονισμένα βλέφαρα και χείλη και ζυγωματικά σε ροζ τόνους. Το συγκεκριμένο makeup look συμπλήρωσε με ένα ανάλαφρο κυματιστό χτένισμα.

mva 2023
NDP Photo Agency

Η μπριόζα ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της με το curly hair-look με όγκο που προτίμησε για τα μαλλιά της αλλά και με το μακιγιάζ της, που έδινε ένταση στα χείλη με ένα φούξια φλογερό κραγιόν.

mva 2023
NDP Photo Agency

Εντυπωσιακή όπως πάντα, η δημοφιλής influencer, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, συνδύασε τη σέξι δημιουργία που προτίμησε για τη βραδιά με ένα makeup look με έμφαση στα χείλη -επιλέγοντας ένα glossy κόκκινο κραγιόν- ενώ για τα μαλλιά της προτίμησε ένα slick back hair που ανέδειξε μοναδικά τα τέλεια χαρακτηριστικά του προσώπου της.

mva 2023
NDP Photo Agency

Η κούκλα παρουσιάστρια και μανούλα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εμφανίστηκε στα βραβεία με μια εντυπωσιακή φόρμα, που τόνιζε τέλεια την υπέροχη σιλουέτα της, ενώ την υπέροχη αυτή δημιουργία ολοκλήρωσε ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους για βλέφαρα, χείλη και ζυγωματικά και ένα wavy εφέ για τα μαλλιά της.