MAD VMA 2023: Με λευκή ολόσωμη φόρμα & διαφάνειες σε όλο το κορμί της - Η εκρηκτική εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Κάλυψε τα απαραίτητα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλά είναι τα πρόσωπα που πέρασαν από το χαλί των MAD VMA 2023 πριν από λίγη ώρα (δείτε εδώ αναλυτικά όλους όσους πέρασαν μπροστά από τις κάμερες), ωστόσο μια από αυτές ξεχώρισε λίγο παραπάνω. Πέρα, δηλαδή, από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία εμφανίστηκε με ένα σετ γεμάτο κοψίματα από το στήθος μέχρι τα πόδια (δείτε την εδώ), τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το διάσημο μοντέλο περπάτησε φορώντας μία στενή και λευκή ολόσωμη φόρμα, η οποία έχει διαφάνειες σε όλο το κορμί και καλύπτει τα απαραίτητα, την οποία συνδύασε με πέδιλα στο ίδιο χρώμα, ένα κατακόκκινο κραγιόν και τα μαλλιά της πιασμένα προς τα πίσω.

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο χαλί των MAD VMA 2023

MAD VMA 2023 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Δάκρυσε η Ελένη Φουρέιρα μπροστά σε όλους στη σκηνή για τη μητρότητα

Η Ελένη Φουρέιρα πήρε ήδη το πρώτο της βραβείο για την μοντέρνα καλλιτέχνιδα της χρονιά με το τραγούδι "Συγκινητικά συγκινήθηκα" και αμέσως ανέβηκε στη σκηνή να το παραλάβει.

Το κοινό άρχισε να φωνάζει το όνομά της και η ίδια δεν άντεξε και δάκρυσε, εξηγώντας πως λόγω της μητρότητας έχει γίνει πλέον πολύ ευσυγκίνητη. Μίλησε, λοιπόν, για όλες τις μανούλες εκεί έξω και τους αφιέρωσε το βραβείο της, ενώ άρχισε να τραγουδάει μαζί με τους θεατές το κομμάτι που την έφερε στην κορυφή.

«Έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη από τότε που έχω γίνει μαμά. Ίσως η πιο σημαντική χρονιά της ζωής μου... όχι ίσως! Είναι η πιο σημαντική χρονιά της ζωής μου. Οι γυναίκες οι μοντέρνες είναι αυτές που μπορεί να είναι και μανούλες και πετυχημένες και να δουλεύουν και να κάθονται σπίτι και να κάνουν ότι θέλει η καρδιά τους. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο μου σε όλες τις γυναίκες, που είναι καταπληκτικές, σε όλες τις νέες μανούλες και να τους πω μέσα από την καρδιά μου ότι είστε υπέροχες και τα πάτε πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πέρα από το ότι συγκινούμαι πάρα πολύ, έχω και ένα άλλο πρόβλημα. Ζεσταίνομαι και πάρα πολύ και ζεσταίνεστε κι εσείς απόψε βλέπω, έτσι; Πάμε να το κάνουμε ακόμα πιο ζεστό το κλίμα;», ξεκινώντας αμέσως να ερμηνεύει ακαπέλα το τραγούδι με το οποίο κέρδισε.